UZ OVAJ TRIK KINEZI ĆE VAM SE OHLADITI BRŽE NEGO IKAD: Rešenje vam je bilo ISPRED NOSA! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Profimedia, Espreso

zlata vredan

UZ OVAJ TRIK KINEZI ĆE VAM SE OHLADITI BRŽE NEGO IKAD: Rešenje vam je bilo ISPRED NOSA! (VIDEO)

Dakle, kada na poslu ili negde usput naručite pastu, kinesku hranu i rižoto trebalo bi da znate da rukovodite kutijom

Objavljeno:

Gotovo da ne postoji osoba koja kada naruči kinesku hranu, pastu ili rižoto ne moli boga da se što pre ohladi, kako bi uživala u svom ručku, dok je kartonska kutijica najveći neprijatelj u tim trenucima gladi i minimalnog strpljenja.

Naime, oni koji poručuju hranu (mislimo na onu koja se dostavlja u kutijicama, poput, rižota, paste i kineske), preko beogradskih dostavljača, često sede i nemo posmatraju kako se ista dimi, čekajući da se temperatura spusti dovoljno da ne sprže nepce i jezik. Sa druge strane ima i nas koji komad paste stave u usta čim ugledamo kutiju, pa se često ispečemo toliko da zagorčamo sebi ceo dan i ručak nam presedne.

Da ne biste gubili vreme i živce i spaljivali nepce naručenom hranom, imamo sjajan trik za vas, a tajna bržeg hlađenja iste krije se u samoj kutiji!

1 / 7 Foto: Espreso

Dakle, kada na poslu ili negde usput naručite pastu, kinesku hranu i rižoto trebalo bi da znate da se kutija u kojoj se vaš obrok nalazi, rastavlja, tačnije, možete da je otvorite tako da liči na jedan okrugli tanjir od aluminijuma, a brže hlađenje je zagarantovano.

Pažljivo vadite jedan po jedan kraj iz rupica i tako ćete videti kako se polako kutija rastavlja i pomaže hrani da se što pre ohladi. Usput možete da vidite i šta su vam to smućkali, tako da je korist od ovog trika višestruka.

U video prilogu pogledajte kako da vam kutijica sa hranom postane konačno saveznik u (pre)jedenju.

00:55

KRAJ SPALJENOM JEZIKU, SVI GREŠIMO KAD JEDEMO IZ KUTIJICE ZA DOSTAVU! Postoji 1 trik da ohladite hranu za SEKUND

(Espreso/J.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.