OVO SU SKRIVENE EROGENE ZONE KOJE DOVODE DO EKSPLOZIJE: Stalno ćete to raditi!
Ilustracija, Foto: Profimedia

jeste li znali?

OVO SU SKRIVENE EROGENE ZONE KOJE DOVODE DO EKSPLOZIJE: Stalno ćete to raditi!

Oni se nalaze na putu ka intimnim delovima tela što doprinosi uzbuđenju. Lagano, kružnim pokretima prelazite pristima po njima, partner će uživati

Objavljeno:

Postoji nekoliko erogenih zona za koje možda niste znali, a možete ih iskoristiti da partneru priredite nezaboravno iskustvo.

Teme

Na temenu se nalazi veliki broj nervnih završetaka pa je ono jedno od najboljih, a malo poznatih erogenih zona. Neka vam partner vrhovima prstiju lagano masira teme, a vi se prepustite uživanju.

Zglobovi

Na ručnim zglobovima je koža tanka, pa je osetljivost izražena. Retko ko se doseti da svoje prste usmeri ka ovim područjima. Oni se nalaze na putu ka intimnim delovima tela što doprinosi uzbuđenju. Lagano, kružnim pokretima prelazite pristima po njima, partner će uživati.

Kolena

Naime, reč je o području iza kolena, baš na pregibu noge, gde je koža mekša. To je mesto gde nas drugi retko kada dodiruju, što znači da ćemo sigurno osetiti mali nalet uzbuđenja kada nas neko tamo dotakne. Takođe, tu se nalazi veliki broj nervnih završetaka što govori u prilog činjenici da je reč o veoma osetljivom području.

Prsti na nogama

Mnogi ljudi zaziru kada je dodirivanje stopala u pitanju. Ipak, nožni prsti nisu samo za ljude sa fetišem, oni mogu biti izuzetno seksi mesto za početak predigre kod gotovo svih ljudi.

Stomak

Stomak se nalazi blizu naše glavne erogene zone, pa osećaj isčekivanja može da bude izuzetno uzbudljiv. Stomak je i dobro mesto za igranje temperaturom. Pokušajte da u ustima držite nešto hladno ili toplo, a onda da poljubite partnera u stomak. Osećaj je fantastičan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.