4 VRSTE PRELJUBE KOJE ĆE RASKRINKATI MNOGE: Dobro ćete se zapitati
Ilustracija, Foto: Profimedia

stručnjaci OTKRILI

4 VRSTE PRELJUBE KOJE ĆE RASKRINKATI MNOGE: Dobro ćete se zapitati

Ako vas partner uverava da se oni samo druže i da tu ne postoji ništa više od toga, tad aktivno sabotira dugoročno poverenje

Objavljeno: 12:19h

Psiholozi objašnjavaju da postoje određeni znakovi ponašanja koji pokazuju da vaš partner čini mikro – preljubu.

U tom slučaju vaša veza je ugrožena jer partner očigledno ne shvata vaš odnos kao nešto ozbiljno ili gaji osećanja prema drugoj osobi.

Psiholog Ema Keni objasnila je i druge oblike mikro – varanja koji bi mogli da nanesu štetu vašoj vezi, ili čak dovedu do raskida.

1. Vaš partner još uvek ima profil na mreži za upoznavanje

Žena, Seksi, Kompjuter, Lap top, Dopisivanje, Flert
foto: Profimedia

Iako ste u fazi u kojoj vam je suđeno da ste monogamni, vaš partner i dalje ima otvoren profil na stranici za upoznavanje samo u slučaju da naiđe neko bolji. To negativno utiče na vaš trenutni odnos.

2. Održava kontakt sa bivšim partnerom

Još se dopisuje sa bivšim partnerom na društvenim mrežama? To pokazuje da još uvek gaji osećanja prema njemu ili da ima potrebu za potvrdom od strane njega, što znači da je vaša trenutna veza na klimavim nogama.

3. Flertuje sa vašim prijateljicama

Kada ste zajedno u izlasku, više vremena provodi u razgovoru i flertovanju sa vašim prijateljicama nego sa vama. To je vrlo omalovažavajuće za partnera i ukazuje na to da ćete imati problem sa poverenjem u vezi.

1 / 3 Foto: Profimedia

4. Pravi se da ne postoji iskra s nekim drugim

Ako ste primetili da vaš partner provodi mnogo vremena sa drugom ženom, verovatno tu postoji nešto više od samog druženja. Ako vas partner uverava da se oni samo druže i da tu ne postoji ništa više od toga, tad aktivno sabotira dugoročno poverenje između vas dvoje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.