IMAM NEOBAVEZAN SE*S SA LJUBAVNICOM, U KREVETU RADI OVE STVARI SA MNOM: A 5 pravila moram da poštujem
Ilustracija, Foto: Profimedia

NIJE MU LAKO

IMAM NEOBAVEZAN SE*S SA LJUBAVNICOM, U KREVETU RADI OVE STVARI SA MNOM: A 5 pravila moram da poštujem

On kaže da je veoma teško osvojiti starije žene

Objavljeno: 14:38h

– Ja imam 25, a moja ljubavnica 45 godina. U vezi smo oko godinu dana, i od prvog trenutka mi je bilo jasno da će naš odnos biti isključivo fizičke prirode i da ću ja uvek biti samo njena “igračka” – priča on i dodaje:

– Drugo pravilo je da se viđamo isključivo jednom nedeljno, i pre i posle toga, ne razgovaramo o tome. Takođe, nisam upoznao nijednog člana njene porodice, jer, na primer, njen sin je godinu dana mlađi od mene.

– Problem je i što je ona pre mene imala ceo, ispunjen život, i tu nema mesta za mene. Dešavalo se da njen bivši muž dovede decu kod nje, i da ja moram da se krijem u kupatilu dok je on tu. Naučio sam da su starije žene već probale sve u životu, i da ih je, naročito ako odlično izgledaju, veoma teško impresionirati – objašnjava mladić.

1 / 5 Foto: Profimedia

– Bez obzira šta drugi misle, ja tvrdim da veze u kojima postoji velika razlika u godinama nikada ne mogu da uspeju. Bilo je očigledno da u našoj vezi postoji limit, preko kojeg ne možemo da pređemo, naročito kada je ona 20 godina starija – iskren je Englez.

– Na kraju shvatite da je eventualna priča o braku besmislena, kao i da nikada nećete imati decu sa njom. To je samo neobavezan seks i bilo bi veoma opasno da se emotivno vežete za takvu osobu – ubeđen je on.

– Posle godinu dana smo raskinuli ali ne kajem se zbog ovog iskustva. Mnogo sam naučio od nje i uživao sam u našem zajedničkom vremenu. Međutim, ovo iskustvo me je nateralo da tražim devojku mojih godina – zaključio je Britanac.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.