VRHUNSKI TRIK DA VAM NOVOGODIŠNJA JELKA NE BUDE "PRAZNA": Ovo je NAJGORA moguća stvar koju možete uraditi (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Tik Tok/haileyforbes94

sjajnO

VRHUNSKI TRIK DA VAM NOVOGODIŠNJA JELKA NE BUDE "PRAZNA": Ovo je NAJGORA moguća stvar koju možete uraditi (VIDEO)

Najgora stvar koju možete napraviti je hodati oko bora i motati lampice oko njega

Objavljeno: 10:09h

Bilo da odaberete pravo drvce ili umetno, kako će vaše drvce izgledati na kraju, sve zavisi od toga kako ćete ukrasiti. Možda imate najlepša svetla i kuglice, ali bez pravilnog plana kićenja možete završiti s golim granama i rupama na drvetu. Međutim, Kelly Fitzsimons rešila je taj problem te u TikTok videu pokazala kako najbolje okititi božićno drvce da ne bi izgledalo golo, a njen trik prikupio je gotovo 4 miliona pregleda, kako prenosi Metro.

Prva pogreška koju mnogi od nas čine kada kite svoje božićno drvce je vezivanje lampica. Kada su namotane oko jelke, to otežava podešavanje sijalica - da ne spominjemo probleme kada je vreme da ih sklonite nakon velikog dana.

Umesto toga, Kelly radi prednju i zadnju stranu odvojeno, postavljajući svetla na vrh grana i gurajući ih unutra kako bi stablo izgledalo osvetljeno iznutra.

@kellyfitzsimons__

Get those lights right up the trunk and watch your tree glow ? I used 3 x 2000 cluster lights #christmas #christmastree #christmashack #lifehack

♬ original sound - Kelly Fitzsimons

Objašnjavajući u videu, Kelly kaže: “Samo gurnem svetla u podnožje mog drveta, celim putem uz drvo. Ne postoji poseban način da se to učini, samo ih položite na vrh grana. Jednom kada ćete ih skidati sa stabla, jednostavno ih povucite i lako skinite.”

Ističući svoj pristup dodaje: “Kao što vidite, ja ne hodam oko jelke, idem s leva na desno i zdesna na levo. Kada završite, ići ćete na svaku pojedinačnu granu svoje jelke u cik-cak obliku hvatajući svaki ugao spod bora.”

Ukupno je Kelly upotrebila 6000 svetala na svojoj jelci, s polovinom napred, a polovinom sa zadnje strane, za što kaže da daje 'lep i svetao' efekt. To je puno svetala za jedno drvce, a možete ga ublažiti s manje ako ne želite izgled poput Kellynog. Međutim, njena cik-cak metoda mogla bi vam uštedeti vreme u fazi raščišćavanja, ali deluje i sa jelkom sa ređim granama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.