PRELJUBNICI TVRDE DA IM 1 STVAR POBOLJŠAVA BRAK: Gledamo i ne verujemo!
Prevara, Foto: Profimedia

op op

PRELJUBNICI TVRDE DA IM 1 STVAR POBOLJŠAVA BRAK: Gledamo i ne verujemo!

Dve trećine ljubavnika kaže da imaju srećnu vezu, uprkos tome što varaju svoje partnere

Objavljeno: 20:48h

Čak 77 posto ispitanika tvrdi da im afere poboljšavaju brak te dodaju da im je to kao začin za inače mlak život koji vode. Istraživanja su otkrila još zanimljivih pikanterija o tome kako ljubavnici azmišljaju.

Dve trećine ljubavnika kaže da imaju srećnu vezu, uprkos tome što varaju svoje partnere. Samo 33 posto onih koji su u vezi i varaju svog partnera su rekli da su u nesrećnoj vezi.

Studija sa 2000 ljubavnika otkrila je da žene češće kažu da su još u srećnom braku - 71 posto, u poređenju sa 63 posto muškaraca.

Muškarci kažu da je afera poboljšala njihove brakove, a 81 posto ih je reklo da je varanje dobro za njih u odnosu na 72 posto žena, piše britanski Sun.

Istraživanje je takođe pokazalo da, uprkos priznanju da varaju svog partnera, 94 posto bi bilo besno kada bi otkrilo da isto to radi i njihov partner.

- Nisam šokirana što sretni ljudi varaju - rekla je Džesika Leoni, sa stranice za upoznavanje Illicit Encounters koja je sprovela istraživanje.

- Ako ste nesrećni, vaš um je negde drugde. Ne možete aferu tretirati van tog konteksta. Ljuubavnici ne žele napustiti svoje partnere, oni samo žele dodatno začiniti svoj život - objasnila je.

U jednom od prethodnih istraživanja nad 900 ispitanika ova stranica je došla do zanimljivih podataka o varanju, kao na primer da su neki od ispitanika koji varaju svoje partnere bili ljubavnici i u trenutku sklapanja braka - dok su stajali pred oltarom. Većinom su to muškarci, u 64 posto slučajeva.

Rezultati istraživanja su onda pokazali i sedeće iznenađujuće podatke:

8 posto ljubavnika/ljubavnica je imalo u trenutku sklapanja braka.

55 posto ih je priznalo da im je bilo podjednako stalo i do partnera i ljubavnika/ljubavnice, pa su nastavili obe veze.

27 posto nastavilo se viđati s ljubavnikom/ljubavnicom godinu dana nakon što su ušli u brak.

23 posto preljubnika prekinulo je vezu s ljubavnikom/ljubavnicom pre sklapanja braka jer su strahovali kako će im partner saznati za aferu.

5 posto aferu je nastavilo daljnjih pet godina i više.

(Espreso / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.