UMRLA POZNATA GLUMICA: Javljene NAJCRNJE VESTI
Foto: Printscreen/Youtube/ Perez Hilton

TUGA

UMRLA POZNATA GLUMICA: Javljene NAJCRNJE VESTI

Njenu smrt je objavila njena prijateljica Nensi Dejvis, javio je Showbiz411.

Objavljeno: 20:16h

Umrla je poznata glumica.

Saopštene najgore vesti.

Prijateljica objavila smrt.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/ Perez Hilton

Glumica En Hek (Anne Heche) je umrla pošto su je danas isključili sa aparata za održavanje u životu, nedelju dana posle stravične nesreće u Los Anđelesu u kojoj je teško povređena, javlja Daily Mail.

„An je uvek bila najljubaznija, najpažljivija osoba koja je uvek izvlačila ono najbolje u meni. Bila je tolika podrška u svemu što je mogla da uradi da pomogne i uvek bi rekla da kada je znala da može da doprinese nečim svojim vremenom, talentom i kreativnim genijem da pomogne u pronalaženju leka za MS. Moje srce je slomljeno", izjavila je njena prijateljica.

En Hek
foto: Printscreen/Youtube/ Perez Hilton

Glumica (53) je bila u kritičnom stanju i komi, posle udesa, a bila je na aparatima samo zato da bi se odlučilo jesu li neki njeni organi pogodni za doniranje, što je bila ranija želja i same glumice.

Ostala je u kritičnom stanju u komi u Grosmanovom centru za opekotine u bolnici Vest Hils, a njena porodica je nedelju dana nakon nesreće objavila da je zadržana na aparatima za održavanje života da vidi da li su njeni organi sposobni za doniranje.

U užasnoj saobraćajnoj nesreći Enin automobil je udario u garažu stambenog kompleksa i zapalio se.

En Hek
foto: Printscreen/Youtube/ Perez Hilton

Pedeset devet vatrogasaca borilo se sa požarom, koji je zahvatio i Hečein automobil i kuću, 65 minuta dok nije mogla da bude bezbedno izvučena iz olupine. Heče je navodno mogla da komunicira u trenutku njenog spasavanja, ali je ubrzo nakon toga izgubila svest i od tada je u komi.

„Ona ima značajnu povredu pluća koja zahteva mehaničku ventilaciju i opekotine koje zahtevaju hiruršku intervenciju“, rekao je tada predstavnik glumca.

En Hek
foto: Printscreen/Youtube/ Perez Hilton

Bilo je mnogo spekulacija o Hečeovom stanju pre nesreće, jer je snimljena kako vozi neredovno i juri u brzini nekoliko minuta pre nesreće, uključujući ulazak u drugu, manju saobraćajnu nesreću, blokove od mesta nesreće. Test krvi je urađen nakon što je Heče odveden u bolnicu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.