STIGLE STRAŠNE VESTI IZ BOLNICE! NE OČEKUJU DA ĆE PREŽIVETI
Foto: Printscreen/youtube

užas

STIGLE STRAŠNE VESTI IZ BOLNICE! NE OČEKUJU DA ĆE PREŽIVETI

Njena porodica objavila je emotivnu poruku koja slama srce.

Objavljeno: 11:58h

Holivudska glumica En Hejč (53) je bila u teškom stanju nakon saobraćajne nesreće koju je doživela u Los Anđelesu, a sada je na aparatima za održavanje života, kako bi se utvrdilo može li da postane donatorka organa

- Želimo da se zahvalimo svima na lepim željama i molitvama za Enin oporavak i da se zahvalimo predanom osoblju i divnim medicinskim sestrama koje su se brinule za En u Grosmanovom centru za opekotine u bolnici West Hills. Nažalost, zbog svoje nesreće En Hejč pretrpela je tešku anoksičnu povredu mozga i ostaje u komi, u kritičnom stanju. Ne očekuje se da će preživeti - stoji u saopštenju.

- En je imala ogromno srce i dirnula je svakoga koga je srela svojom velikodušnošću. Imala je više od svog izvanrednog talenta, smatrala je širenje dobrote i radosti svojim životnim poslom. Biće zapamćena po svojoj hrabroj iskrenosti i jako će nam nedostajati zbog svoje svetlosti - dodaje se u izjavi.

Policija je u četvrtak rekla CNN-u da istražuje da li je Hejč bila pod uticajem supstanci u vreme incidenta nakon vađenja krvi, ali da je "potrebno dodatno testiranje kako bi se isključile bilo kakve supstance koje su davane u bolnici", rekla je policajka Eni Hernandez.

Hejč se u petak zakucala svojim automobilom u kuću u četvrti Mar Vista u Los Anđelesu, u blizini svoje kuće. Sudar je izazvao požar koji su vatrogasci gasili sat vremena. Stanarka kuće prošla je bez povreda, a komšije su za Fox News rekle da se auto probio kroz kuću.

- Prozori su bili razbijeni, pa sam otvorio zadnja vrata auta. Hejč je odgovorila i rekla da nije dobro, pa je to bilo teško. Znam da je nisu izvukli iz auta dok vatra nije bila gotovo ugašena - rekao je komšija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.