ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Sreća je jednostavna poput šolje čokolade - "ČOKOLADA"
,,Čokolada", Foto: Printscreen/Youtube/ Miramax

čokoladno!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Sreća je jednostavna poput šolje čokolade - "ČOKOLADA"

,,Čokolada" je adaptirana na osnovu istoimenog romana ritansko-francuske autorke Džoen Heris, i govori o životu živahne Vien i njene ćerke Anuk koje 1959. godine ,,vetar" dovodi u mali francuski grad gde Vien otvara čokolateriju

Objavljeno:

U svetlu nedavnih dešavanja na suđenju između Džonija Depa i Amber Herd, Espreso je bio inspirisan da se priseti lepšeg perioda glumčevog života i tim povodom Vam preporuči bajkovit film ,,Čokolada" iz 2000. godine.

Spektakularnu glumačku postavku čine: Džoni Dep, Žilijet Binoš, Džudi Denč, Alfred Molina, Lena Olin, Keri En Mos, Piter Stormer, Džon Vud i Lezli Karon.

Film Čokolada
foto: Printscreen/Instagram/mira.esta.peli

,,Čokolada" je adaptirana na osnovu istoimenog romana ritansko-francuske autorke Džoen Heris, i govori o životu živahne Vijan i njene ćerke Anuk koje 1959. godine ,,vetar" dovodi u mali francuski grad gde Vijan otvara čokolateriju.

Građani ubrzo otkrivaju njena sposobnost da prepozna tajne želje svojih kupaca i odgovori na njih sa tačno odabranim slatkišem, čime bivaju oduševljeni i što ih navodi da se ponovo vrate.

Ove su za Vašeg muža. Nerafinisana kakao zrna iz Gvatemale, za buđenje strasti."

1 / 14 Foto: Printscreen/Youtube/ Miramax

Međutim, nisu svi obožavatelji Vijaninog posla. Plemić i samoproglašeni vođa, u ime morala, se suprotstavlja Vijan pokušava da građanima zabrani ulazak u njenu radnju i time ujedno zauvek otera Vijan i njenu ćerku iz njihovog grada.

Mislim da moramo da merimo dobrotu prema onome što prihvatamo, šta stvaramo i koga prihvatamo."

Sukobu protiv oholog plemića i zastarelih običaja pridružuje se stranac Rouks i njegovi ljudi koji su takođe protivnici opresivnog režima. Hoće li slatkiši uspeti da zaslade ogorčeno srce vođe grada?

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Čokoladu" bez sumnje treba da pogledaju svi obožavatelji Džonija Depa i ostale ekipe izuzetnih glumaca. Ovo ostvarenje će Vas iznenaditi i očarati svojom lepotom, šarmom i raskošnom pričom.

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 12.5.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.