ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Neočekivan splet radosnih okolnosti - "KAO SLUČAJNO"
,,Kao slučajno", Foto: Printscreen/Youtube/ CBS

otkačeno!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Neočekivan splet radosnih okolnosti - "KAO SLUČAJNO"

,,Kao slučajno" govori o Bili, otkačenoj filmskoj kritičarki 30-ih godina, koja naglo skreće ka neistraženom putu svog života

Objavljeno:

Za sve one koji su se poželeli serija, Espreso preporučuje da pogledaju fantastičnu seriju ,,Kao slučajno" objavljenu 2009. godine.

Njenu glumačku ekipu čine: Džena Elfman, Džon Foster, Ešli Džensen, Nikolas Rajt i Grant Šou.

Kao slučajno
foto: Printscreen/Instagram/bored.movie.reviews

,,Kao slučajno" govori o Bili, otkačenoj filmskoj kritičarki 30-ih godina, koja naglo skreće ka neistraženom putu svog života. Kada shvata da ne dobija ono što zaslužuje u trenutnoj vezi, ona raskida sa svojim zgodinim dečkom Džejmsom i okreće se slobodi smačkog života.

Moj ljubavni život je depresivniji od sovjetske zemlje razorene ratom."

Utehu pronalazi u lokalnom kafiću gde odlazi sa sestrom i najboljom drugaricom i tamo upoznaje skoro dve decenije mlađeg muškarca koji je osvaja na prvi pogled. Njihov susret se ne zaustavlja na toj večeri, već oni nastavljaju da se viđaju iznova i iznova tokom dana koji slede.

1 / 9 Foto: Printscreen/Youtube/ CBS

Provode vreme u strasti i uzajamnom užitku i sve deluje tako jednostavno, dok splet okolnosti, kako to obično biva, ne donese nove nedaću koja će ih zbližiti više nego što su nameravali.

Ko treba da pogleda ovu seriju?

Ako ste ljubitelj ,,Prijatelja", ,,Štrebera" ili pak ,,Dva ipo muškarca", onda je ova serija idealna za Vas! Koncipirana je po vrlo sličnom sistemu kao pomenute serije. Duhovita je na vedar, sarkastičan i brilijantan način. Nema momenta koji ćete poželeti da preskočite!

Bonus video:

31:19

KVIZ-S03-EP54

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.