ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Devojčice imaju mnogo da kažu - "MOJA DEVOJKA 2"
,,Moja devojka 2", Foto: Printscreen/HdFlixtor

nežnije!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Devojčice imaju mnogo da kažu - "MOJA DEVOJKA 2"

,,Moja devojka 2" svoju priču nastavlja dve godine kasnije u razdoblje 1974. godine gde se ponovo susrećemo sa njenom protagonistkinjom Vejdom koja sada ima 13 godina

Objavljeno: 14:10h

Ako Vam se dopala ,,Moja devojka", onda ćete obožavati njen nastavak pod nazivom ,,Moja devojka 2", koji Vam Espreso danas donosi.

Nove i stare zvezde u ovom ostvarenju su: Ana Klamski, Den Akrojd, Džejmi Li Kertis i Ostin O Brajen.

Moja devojka 2
foto: Printscreen/Instagram/chriscmilleractor

,,Moja devojka 2" svoju priču nastavlja dve godine kasnije u razdoblje 1974. godine gde se ponovo susrećemo sa njenom protagonistkinjom Vejdom koja sada ima 13 godina.

Zašto dečaci mnogo pričaju, a nemaju ništa da kažu? A devojčice imaju mnogo da kažu, a niko ne sluša?

Vejda ovoga puta ima novu misiju zasnovanu na zadatku da napiše sastav o nekome kome se divi ali koga nije upoznala. Prva osoba na koju pomisli je njena majka Megi koja je preminula neposredno nakon njenog rođenja. Imajući pak nekoliko ,,tragova" i čeličnu upornost, Vejda kreće na put u ,,grad anđela", tj. Los Anđeles kako bi otkrila ko je bila njena majka.

1 / 22 Foto: Printscreen/HdFlixtor

Nemoj da postaneš pesnikinja. Popravljaj televizore."

Tamo biva smeštena u domu ujaka njene maćehe Šeli, koja čeka dete sa njenim ocem. Vejdu dočekuje Nik- dečak njenih godina, i oni zajedno odlaze na avanturu u potrazi za izgubljenim delićem slagalice. Upoznaju razne ljude koji su nekada poznavali njenu majku, nailaze na brojne izazove, a uz sve to se rađa i neodoljiva romansa i priča za pamćenje!

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Moju devoju 2" pre svega treba da pogledaju oni koji su već pogledali prvi deo jer će im nastavak kompletirati sliku Vejde i njene porodice, a onda i oni koji nisu nikada gledali prvi deo jer je ,,Moja devojka 2" priča za sebe. Poželjno je pogledati oba dela hronološkim redom, ali nije nužno. Nećete pogrešiti koji god deo da izaberete.

Bonus video:

41:45

USIJANJE 09.05.2022

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.