ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Mediteran, zabava, ljubav i ništa više - "MOJA GRČKA AVANTURA"
,,Moja grčka avantura", Foto: Printscreen/Instagram/akopinoybriton, PRINTSCREEN/YOUTUBE/MOVIE PREDICTOR

nezaboravno!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Mediteran, zabava, ljubav i ništa više - "MOJA GRČKA AVANTURA"

,,Moja grčka avantura" prati nezaboravnu avanturu Džordžije, američke profesorke grčkog porekla koja biva primorana da promeni karijeru nakon što dobija otkaz

Objavljeno:

Iz poetske Italije, Espreso Vas vodi u raskošnu Grčku putem urnebesne romantične komedije iz 2009. godine poznate kao ,,Moja grčka avantura".

Brojnu i talentovanu glumačku ekipu čine: Nia Vardalos, Ričard Drejfas, Marija Adanez, Šejla Bernet, Marija Boto, Rejčel Drač, Aleksis Georgolis, Ralf Nosek, Bernis Stegers i Harland Vilijams

Moja grčka avantura
foto: Printscreen/Instagram/akopinoybriton

,,Moja grčka avantura" prati nezaboravnu avanturu Džordžije, američke profesorke grčkog porekla koja biva primorana da promeni karijeru nakon što dobija otkaz. Džordžija odmah otkriva čari bajkovite Grčke ali i mnogobrojne izazove.

Kalimera, svima. Kalimera. To na grčkom znači: Dobro Jutro."

Kada preuzme posao turističkog vodiča, ona uviđa koliko je to zapravo zahtevno zanimanje koje zahteva istančanu sposobnost prilagođavanja datom trenutku. Zajedno sa grupom šarenolikih turista, Džordžija upoznaje Grčku kao nikada do sad!

1 / 18 Foto: Printscreen/Youtube/MOVIE PREDICTOR

Iako isprva zapetljana u klupku života, ona uspeva ne samo spretno da se otpetlja, već i da to učini na šarmantan i elegantan način, i uz to pomogne i ostalima da urade isto. Ovo putovanje donosi pregršt dobre zabave i nezaboravne romanse.

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Moju grčku avanturu" treba da pogledaju svi ljubitelji spektakularne Grčke i njenog istorijskog bogatstva, ali i oni koji traže dobru zabavu i luckaste momente, s obzirom da ih je u ovom ostvarenju i više nego dovoljno. Uživajte, razonodite se i prenesite nam utiske nakon gledanja!

Bonus video:

20:20

VEČERNJI DNEVNIK 04.05.2022

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.