(UŽIVO) SUĐENJE VEKA: Amber opisala UZNEMIRUJUĆE DETALJE veze sa Depom: "Gasio je cigaretu sebi na licu"
Amber, Dep, Foto: Profimedia

IZ MINUTA U MINUT

(UŽIVO) SUĐENJE VEKA: Amber opisala UZNEMIRUJUĆE DETALJE veze sa Depom: "Gasio je cigaretu sebi na licu"

Glumica je postala emotivna jer je iznela šokantne optužbe o fizičkom i seksualnom zlostavljanju

Objavljeno: 22:42h

Ključne tačke:

  • Johnny Depp tuži bivšu suprugu Amber Heard zbog kolumne o porodićnom zlostavljanju koju je napisala za Washington Post 2018.
  • Heard prvi put zauzima stav - i govori na sudu o tome kako je Depp prvi put navodno udario
  • Glumica je postala emotivna jer je iznela šokantne optužbe o fizičkom i seksualnom zlostavljanju

22:37 "Gasio je cigaretu na licu"

Amber Herd opisuje kako se osećala nakon navodnog napada u Australiji.

Ona je izjavila na sudu sledeće: "Osećala sam se uništeno, kao da mi je srce slomljeno. Nisam znala šta da radim. Mislila sam da bi, ako ga ostavim u Australiji, mogao da umre ili da se ubije. Svakako, svaki moj pokret izgledao je kao putanja na kojoj je on bio. Čak je sebi ugasio cigaretu na licu".

Herd takođe kaže da je kada se pakovala za odlazak našla mnogo torbi za koje kaže da su prethodno u sebi krile drogu.

Herd je izjavila da je na aerodromu kupil aknjigu o odnosima i pročitala je na letu kući. Ona opisuje svoju vezu sa Depom kao "otrovnu".

- Nisam uspela da ga nateram da me ne povredi. Povredili smo zapravo jedno drugo... Nisam znala šta da radim sa ovom vezom. Bila je užasna i toksična, ali toliko mi je značilo sve i on mi je značio. Toliko sam ga volela da bih pročitala milion knjiga, samo da sve bude kao nekada - rekla je ona.

21:55 Upozorenje: Ovaj post u nastavku opisuje navode o seksualnom zlostavljanju

Nakon svađe prvog dana njene posete, tokom koje kaže da je Dep i pio i uzimao drogu, kaže da se njihova svađa nastavila.

Herd kaže da je Dep vikao na nju, „svi su me upozoravali na tebe i svi te mrze“. Kaže da ju je tada zgrabio i povikao: "Hoćeš li da ideš devojčice?"

Ona nastavlja: ​​„On me je samo bacio preko sobe, ja sam se zadržala na sto za ping pong. Ne znam da li sam se držala za njega [dok me je bacao]. Borili smo se zajedno jedno protiv drugog. Imali smo tada raspravu i o tome da li je pijan.

- Uzela sam na kraju flašu iz koje je pio alkohol, i bacila na pločnik da se razbije - rekla je Herd, nakon čega je to izazvalo još dodatniju raspravu i žustru svađu.

Dep
foto: Profimedia

Kaže da je tada "bačena na zemlju" i kada se podigla, on je bacio još jednu flašu na nju.

Ona kaže da je tada podigao razbijenu flašu i rekao: "Izrezaću ti lice". Ona to opisuje kao "zastrašujuću", ali da je to pretnja koju je čula ranije.

Ona nastavlja: ​​„Samo se sećam da sam bila u spavaćici... mlatarala sam... To je bilo nakon što su flaše razbijene o pod... Oprostite, sećam se bljeskova. Sećam se povlačenja...

- Uzeo je moju spavaćicu i strgao mi je sa grudi. Sećam se da me je zadirkivao i rugao mi se... U jednom trenutku je držao moju dojku u ruci... Skidao mi je spavaćicu sa mene... Bila sam gola i noge su mi klizile. Bila sam ranjiva i gola, a on je vikao na mene da sam mu uništila život i kako me mrzi - rekla je ona uznemireno.

Dep
foto: Profimedia

Ona kaže da je uspela da se odmakne, dok je Dep "udarao u zid", pre nego što je skrenuo pažnju na "telefon na zidu" za koji kaže da ga je "razbijao iznova i iznova".

Dok je Dep bio na njoj, kako tvrdi, bila je nemoćna: "Gledala sam u njegove oči, i bilo je crno. Nisam mogla da doprem do njega - nisam mogla da ga vidim uopšte".

U ovom trenutku Herd se rasplače, govoreći: „Nisam mogla da dišem, nisam mogla da ustanem. Ne znam šta se dalje desilo. Sledeće čega se sećam jeste da sam bila povijena unazad preko šanka, leđa su mi bila na pultu i mislila sam da me udara. Osetila sam taj pritisak na stidnu kost, videla sam kako mu se ruka pomera, i izgledalo je kao da me udara. Ne osećam bol, samo ovaj pritisak na stidnu kost. Ne sećam se šta sam rekao, samo se sećam da sam zaista bila mirna i nisam želela da se pomeram. Gledam po sobi i gledam sve razbijene flaše i razbijeno staklo... Nisam znala da li je boca koju je imao ugurao razbijenu u mene...“

Dep
foto: Profimedia

Ona nastavlja" Ne znam šta se tačno dogodilo, ne sećam se. jedino čega se sećam bilo je povraćanje u kupatilo, a nad beđikom sam izgubila kontrolu, verovatno iz straha. Sećam se i da je po podu bila krv.

- Ne znam kako se ta noć završila. Popila sam tablete za spavanje i probudila sam se tek kasno ujutru. Videla san njega kako sedi pored kreveta. Po zidu i podu su svuda bili tragovi isušene krvi - zaključila je ona, drhtavim glasom.

19:58 Dep optužio Amber da ga je varala

Amber Herd govori o sastanku koji je imala sa piscem naučne fantastike Klajvom Barkerom u decembru 2014. Ona kaže da je gospodin Barker želeo da radi na projektu sa njom, i da je bila veoma željna da radi sa njim. Poznat je po pisanju serijala "Hellraiser" i "Candiman".

Čula je da kaže da je gospodin Barker u to vreme bio "smrtno bolestan", pa je sastanak bio u njegovoj kući. Ona kaže da je to izazvalo probleme sa Depom, koji ju je optužio da želi da spava sa autorom.

Herd kaže da je to dovelo do nasilja i svađe između njih, rekavši za Depa: „On je otišao predaleko, udario me prejako, razbio nešto u kući i otišao... Samo je nestao".

Ona kaže da je u to vreme pokušala da umiri Depa, jer: "Nije želela da misli da je ku*va, kako ju je oslovljavao često"

18:35 Fotografije sa suđenja - Amber u suzama

1 / 3 Foto: Profimedia

17:30 Puštaju se kratki snimci Džonija Depa

Sudu se puštaju neki kratki odlomci sa snimka za koje Amber kaže da je krišom snimala Depa i da se na njima jasno vidi i čuje Depovo ponašanje.

Dep
foto: Profimedia

U odlomcima čujemo kako neko stenje i nepovezano mrmlja. Herd tvrdi da je ovo glumac.

16:51 Heardova bivša asistentica Kate James

Amber Heard sada govori o svojoj bivšoj asistentici Kate James, koja je ranije svedočila u sklopu svedočenja Deppova tima.

Heard nema pphvale za gospođu James i kaže da su "imali minimalnu interakciju od osobe do osobe". Navodi i da je "redovno pila na poslu i slično... Njeno ponašanje bilo je užasno".

16:46 'Osećala sam se zabrinuto'

Amber Heard opisuje svoju vezu s decom Johnnyja Deppa, Lily-Rose i Jackom, krajem 2014. godine.

Depp je tada prolazio kroz "period trežnjenjai", kaže ona.

Na sudu kaže da se jako vezala za decu, opisujući ih kao: "Ove inteligentne, lepe male čudake na najbolji mogući način. Zaljubila sam se u njih."

Takođe, kaže da ju je uznemirilo Depovo "korišćenje trave s njegovom ćerkom, iako je ona bila mlada...

"Naljutila sam ga time što sam mu prebacila" - dodala je ona.

Advokat pojašnjava da ona govori o marihuani.

16:41 Herd kaže da je Dep morao biti 'nošen kao beba' nakon što je popio i drogirao se

Prelazimo na period s kraja 2014., kada je Dep snimao Mortdecai u Londonu, zajedno sa svojim prijateljem i kolegom glumcem Paulom Betanjem.

Amber Herd kaže da je Dep propustio "nekoliko dana posla" za to vreme, ostajući u krevetu nakon što je celu noć bio budan pijući.

Ona kaže: "U našem poslu ne izostajete s posla. To su milioni dolara svaki dan kada snimate. Nisam pre upoznala nekoga ko bi mogao tako kontrolisati set."

Ona kaže da se jednog dana Dep "nije vratio kući" i kaže da je to bilo zato što je pio i drogirao se u hotelskoj sobi s Betanji.

Ona kaže na sudu: "Jedan od oobezbeđenja nosio je Depa kao bebu."

Kaže da je to gledala vlastitim očima, dok su gledali i ostali zaštitari i pomoćnici za koje kaže da su "klimali glavama".

16:33 'Osećala sam se kao najsrećnija žena na svetu' kada je Depp zaprosio, kaže Heard

Amber Herd opisuje trenutak kada ju je Dep zaprosio na novinarskom putovanju u London.

Amber kaže da je Dep pao na jedno koleno i rekao joj: "Želim da budeš moja žena, moja devojka, do kraja života. Reci mi da."

Kaže da je u početku bila zabrinuta jer je znala da bi Dep mogao biti "impulsivan", ali je shvatila da je to realno s njegove strane. Ona nastavlja:

"Obećao mi je da će me svaki dan kada se probudim barem jednom nasmešiti i to će mu biti cilj."

Ona kaže: "Pogledala sam ga u oči i videla sam svoju budućnost. Imala sam slepu nadu, bila sam toliko zaljubljena. Ne mogu opisati tu vrstu radosti koju sam osećala. Osećala sam se kao najsrećnija žena na svetu."

16:27 Amberina glumačka karijera

Amber Herd kaže da je tokom njihove veze "pregovarala" o karijeri s Depom.

Glumica kaže na sudu: "Uvek sam bila stvarno nezavisna. Nisam mogla zamisliti da ne radim... Nikada nisam zamišljala da moram objašnjavati ili opravdavati svoj posao... Morala sam se cenkati... svaki put kada sam dobila scenarij."

Kaže da je kad je tek stigla u LA imala naviku vraćati polovinu svoje plate za uzdržavanje porodice, pa joj je njena nezavisnost bila vrlo važna.

Kaže da bi joj Dep rekao: "Ne moraš raditi dete, ja ću se brinuti za tebe, moja žena ne mora raditi."

Iako kaže da bi ovo moglo zvučati ljubazno ili privrženo, veruje da je to više kao kontrola ponašanja. Kaže da je ubrzo počela dvojako nagađati svoje uloge kako ne bi zasvirala Depa, preispitivala se "kako sam se oblačila, kakvo bih se ponašala, jesam li imala scenu seksa [u ulozi]".

Heard dalje kaže da je počela "minimizirati scene ljubljenja", a takođe je "promenila garderobu". Ona dalje kaže: "Nisam mogla imati scenu seksa". Ona nastavlja: "Nije se dogodilo odjednom, naravno, bilo je malo po malo."

Heard kaže da će uskoro preuzimati samo delove koji zahtevaju "minimalni make up" i koji nemaju romantične scene. Ona to opisuje kao "takmičenje i pregovore" s Deppom.

Opisujući sve ljubavne scene u scenarijima za posao koji su joj bili ponuđeni, kaže: "Pogledala bih to i osetila bih kako mi se utroba steže" Kaže da bi mu slala scenarije i fotografije doterivanja garderobe. i podeliti detalje sa svojim timom.

16:17 Glumica optužuje Deppa da ju je na putovanju u Tokio nazvao 'zanovetnom kučkom'

Amber Heard opisuje putovanje u Tokio, Japan, za film Johnnyja Deppa The Lone Ranger u julu 2013.

Objašnjava da je to bilo nedugo nakon što je upoznala Deppovu decu, Lily-Rose i Jacka. Ali kaže da joj je otprilike u to vreme Depp prvi počeo zamerati što ga je "osudila".

Kaže da se par glasno posvađao u hotelskoj sobi tokom obilaska, zbog čega je bila jako zabrinuta jer je bilo u sobi pored dece.

Za to ju je vreme nazivao "zanovetnom kurvinom", i druge grozne stvari, kaže - dodajući "Mislim da ih ovde ne treba ponavljati".

16:12 Heard kaže da bi 'tražila tragove' o Deppovom 'pijanju i uzimanja droga'

Amber Herd
foto: Profimedia

Amber Herd je sada započela sa svojim iskazom za taj dan. Ona opisuje svoj svakodnevni život s Depom i kaže na sudu da bi "tražila tragove" o njegovom opijanju i uzimanju droga.

Herd kaže: "Osvestio bi se, razboleo bi se i izgubio kontrolu nad sobom. I ljudi bi ga pronašli, i popravili... Ja bih slikao da to dokumentiram".

Kaže da je svojim znanjem o zavisnosti shvatila da "moraš dotaknuti dno" da bi to rešio.

Kaže da je videla "promenu obrasca" u Deppovom ponašanju, uključujući odlazak na spavanje usred razgovora. Sudu je prikazana slika Johnnyja Deppa, koji očito spava u stolici. Heard kaže da je to bilo tokom putovanja na Bahame i da je usledilo "treznost", ali potom kaže da se Depp ponovno vratio piću sa svojim prijateljem, glumcem Paulom Bettanyjem.

Prikazana nam je još jedna fotografija, na kojoj se čini da je Depp skvrčen napred u svojoj stolici. Heard ga opisuje kako je "na drogama, ne jede, malo ili nimalo spava... i to bi samo trajalo celi dan".

16:04 Amber Heard je u loži za svedoke

Amber Heard je spremna i čeka u loži za sjedoke, a sutkinja Penney Azcarate daje uvodnu reč.

Heard je juče dala oko tri sata svedočenja, a izravno ispitivanje njenog tima nastaviće se danas.

Rečeno nam je da će ovaj nedeljni radni dan biti malo duži - obično završavamo u 22 sata po britanskom vremenu, ali danas će sud raditi do 22.30.

15:53 Stigli su i Heard i Depp

Johnny Depp i Amber Heard su stigli na sud - naravno odvojeno.

Depp je stigao u velikom crnom terencu, s reggae muzikom koja je treštala iz stereo uređaja.

Heard je ušla tiše, odgovarajući na pozdrave novinara dok je ulazila u zgradu suda.

15:51 Sada smo u četvrtoj nedelji i 15. danu suđenja.

Amber Heard juče je stupila na klupu kako bi svedočila, a nastaviće i danas. Trenutno je ispituje vlastiti tim.

Do sada je iznela neke šokantne optužbe o fizičkom i seksualnom zlostavljanju Johnnyja Deppa.

Za 10 minuta suđenje će se nastaviti.

15:10 Rekapitulacija: Prvi dan svedočenja Amber Heard

Amber Herd, Džoni Dep, Suđenje
foto: Printscreen/Youtube

Juče je Amber Heard morala izneti svoju stranu priče po prvi put u ovom američkom suđenju za klevetu.

Nekoliko je puta postala emotivna dok je iznosila šokantne optužbe o fizičkom i seksualnom zlostavljanju Johnnyja Deppa.

Glumica se gušila u suzama dok je na sudu ispričala kako ju je prvi put navodno Johnny Depp ošamario - i rekla da je znala da bi ga tada trebala napustiti, ali se nije mogla naterati na to.

14:45 Po čemu se ovaj slučaj razlikuje od slučaja u Velikoj Britaniji?

Iako je suđenje za klevetu u Ujedinjenom Kraljevstvu moglo izgledati kao da se radi o slučaju Depp protiv Hearda, nije – Depp je tužio izdavača novina The Sun, a Heard je svedočila kao svedok.

Ovoga puta radi se o Deppu protiv Hearda – tačnije John C Depp II protiv Amber Laure Heard, kako je navedeno.

Dok se suđenje u Velikoj Britaniji odvijalo pred sucem, slučaj u SAD-u vodi porota.

Sudac koji nadgleda suđenje, Penney Azcarate, nametnuo je niz pravila kako bi pokušao osigurati da stvari teku glatko na sudu, s obzirom na značajnu prirodu slučaja i činjenicu da su Deppovi obožavaoci prisutni.

Što je najvažnije, ni Deppu ni Heardu nije dopušteno pozirati za fotografije ili davati autograme u sudnici ili na dvorištu - zbog čega možda niste videli toliko snimaka kako par maše sa stepenica, kao što smo videli tokom suđenja u Velikoj Britaniji.

Umesto toga, mogli ste videti njihove reakcije uživo na sudu dok su svedoci davali svoje iskaze - jer se ovaj sve odvija pred kamerama.

14:30 Šta se dogodilo na suđenju u Velikoj Britaniji?

Richard Marks i Doug Bania, dva veštaka koje je tim Johnnyja Deppa predstavio u ponedeljak, ispitani su o uticaju kolumne Amber Heard o porodičnom zlostavljanju u prvom licu, objavljene u decembru 2018., na reputaciju i karijeru glumca.

Heardov pravni tim odbio je sugestije da je ovaj članak zvučao kao smrtna zvona za Deppa, tvrdeći da je njegov ugled narušen mnogo pre nego što je kolumna objavljena - zbog Heardinih navoda o porodičnom zlostavljanju koje su javno objavljene kada je podnela zahtev za zabranu prilaska 2016. druge pravne sporove u koje je Depp bio upleten.

Obožavaoci Johnnyja Deppa svaki dan su se pojavljivali na Visokom sudu tokom suđenja za klevetu u Ujedinjenom Kraljevstvu 2020.

U leto 2020., 58-godišnji Depp izveo je izdavače britanskog tabloida na sud zbog članka u kojem se zvezda opisuje kao "prebijač žena", a koji je objavljen u aprilu 2018.

Suđenje u Ujedinjenom Kraljevstvu, koje je trajalo tri nedelje, održalo se na Kraljevskom sudu pravde u Londonu, a Depp i Heard su svedočili i oboje su prisustvovali sudu tokom većeg dela rasprave - s mnoštvom glumčevih obožavaoca i paparazza koji su se svakodnevno pojavljivali vani.

U novembru 2020. sudac je izrekao svoju presudu, utvrdivši da je novinski članak "suštinski istinit" - Depp je izgubio.

Iako je kleveta građanska, a ne krivična- što znači da Depp nije proglašen krivim za zločin - presuda je očito bila osuđujuća za glumca.

Depp, koji je uvek oštro negirao navode o zlostavljanju, kasnije je zatražio od žalbenog suda da mu odobri osporavanje presude, s ciljem da se njeni nalazi ponište i naloži ponovno suđenje, ali je žalba odbijena u martu 2021.

14:00 Članak Washington Posta

Amber Herd, Džoni Dep
foto: EPA-EFE/ELIZABETH FRANTZ

Ovaj slučaj je pokrenuo Johnny Depp zbog iskaza Amber Heard koje je objavio The Washington Post u decembru 2018.

U članku, koji je pročitan na sudu, Amber je napisala: "Pre dve godine postala sam javna osoba koja predstavlja porodično zlostavljanje i osetila sam punu snagu besa naše kulture prema ženama koje govore."

Glumica u kolumni nije spomenula Deppa po imenu. Prvi put je protiv njega iznela optužbe za porodično nasilje 2016. godine.

Depp tuži svoju bivšu suprugu za 50 miliona dolara, a da bi njegova tužba bila uspešna, ne samo da mora pokazati da je lažno optužen, već i da je upravo članak uzrokovao štetu.

13:30 Dosadašnji svedoci

Amber Heard će danas ponovno svedočiti, a na suđenju se već čuo Johnny Depp.

Evo koga smo još čuli do sada:

Uvodne reči Deppovog i Heardovog pravnog tima Deppova starija sestra Christi Dembrowski Deppov stari prijatelj Isaac Baruch Brandon Patterson, upravnik stambene zgrade Eastern Columbia u kojoj su Depp i Heard živeli u LA-u Terapeutkinja za parove Laurel Anderson Heardova bivša PA Kate James Deppov privatni lekar David Kipper Sestra Debbie Lloyd Deppov zaštitar Sean Bett Tonski inženjer Keenan Wyatt Deppov bivši upravnik kuće Ben King Voditeljka imanja na Bahamima Tara Roberts Klinički i forenzički psiholog dr. Shannon Curry Službenici LAPD-a Melissa Saenz, Tyler Hadden i William Gatlin Alejandro Romero, službenik na recepciji u zgradi Eastern Columbia Depp i Heardov bivši agent za talente Christian Carino Deppova advokat za razvod Laura Wasser Glavni savetnik ACLU-a Terence Dougherty (o članku Washington Posta u središtu ovog slučaja) Deppov poslovni menadžer Edward White Deppov zaštitar Malcolm Connolly Deppova šofer i pomoćnica Starling Jenkins III Deppov zaštitar Travis McGivern Deppov agent Jack Whigham Advcokat za zabavu Richard Marks Stručnjak za intelektualno vlasništvo Doug Bania Medicinska sestra Erin Falati (bivša Boerum kada je radila s Deppom i Heardom) Stručnjak za ekonomske štete Michael Spindler Klinički i forenzički psiholog dr. Dawn Hughes

13:00 Podsetnik upozorenja na sadržaj

Pre nego što današnje suđenje uskoro počne, još jedan brzi podsetnik o sadržaju slučaja.

Ovo suđenje se odvija u Virginiji u SAD-u, a kako se zakoni o snimanju na sudu razlikuju u Americi od Velike Britanije, sve se događa pred kamerama.

Možete gledati uživo na Sky News putem Court TV-a u streamu od 15:00 po britanskom vremenu.

Upozoravamo da ovaj stream može sadržavati psovke, opise uzimanja droga te porodičnog i seksualnog nasilja.

12:30 Amber Heard zauzima mesto

U slučaju da ste juče propustili, evo isečka Amber na klupi za svedoke.

1 / 6 Foto: Profimedia

12:00 Šta je Amber Heard rekla sudu o Johnnyju Deppu?

Amber Heard juče je prvi put stupila na klupu i počela sudu iznositi svoju stranu priče. Nekoliko je puta postala emocionalna dok je iznosila šokantne optužbe o fizičkom i seksualnom zlostavljanju Johnnyja Deppa.

Glumica se gušila u suzama dok je na sudu ispričala kako ju je prvi put navodno Johnny Depp ošamario - i rekla da je znala da bi ga tada trebala napustiti, ali se nije mogla naterati na to.

14. dan Deppova višemilionskog suđenja za klevetu obeležio je prvi put da je Heard govorio na sudu. Tokom nekoliko emotivnih sati na tribini, glumica je izgledala vidno uznemirena jer je izjela nekoliko šokantnih optužbi o fizičkom i seksualnom zlostavljanju svog bivšeg supruga.

Na početku svog svjedočenja rekla je poroti da je suđenje u SAD-u bilo "najbolnija i najteža stvar kroz koju je prošla" nakon što je proživela dane u kojima su Depp i drugi prethodni svedoci govorili "o njihovim životima".

Heard je rekla da ju je "ošamario po licu" nakon što se nasmejala jednoj od njegovih tetovaža jer je mislila da se šali.

"Rekao je: 'Misliš da je to tako smešno kučko? Misliš da si smešna kučka?' i opet me ošamario. Bilo je jasno da nije šala."

11:30 Amber Heard: 'Manje poznata osoba' u sudnici

Amber Herd, Džoni Dep
foto: Print Screen Youtube/Law&Crime Network

Dok je juče započela svoje svedočenje, Amber Heard je žiriju u Fairfaxu u Virginiji ispričala nešto o svom životu pre i nakon Johnnyja Deppa.

Na sudu je rekla da je glumica, ali je priznala da je u poređenju sa svojim bivšim mužem - nekad jednim od najvećih i najomiljenijih glumaca na svetu - "manje poznata osoba" u sudnici.

Heard je nedavno proslavila 36. rođendan i ima jednogodišnju kćer - Oonagh, rođena je 2021. od surogat majke.

Glumica se identifikovala kao biseksualka, a pre braka s Deppom bila je u vezi s fotografkinjom Tasyom Van Ree.

Na sudu je rekla da je odrasla na ranču izvan Austina u Teksasu, s majkom, ocem i mlađom sestrom Whitney. Kaže da je svom ocu građevinskom radniku pomogla da razbije konje, što ju je, kako kažu njeni advokati, naučilo "ne pokazivati ​​strah ili bol".

Heard se preselila u Los Angeles kao tinejdžerka nakon što ju je primetio holivudski agent i radila na nizu honorarnih poslova dok je pohađala audicije, rekavši da je naporno radila i prihvatila sve što je mogla.

Osvojila je niz malih sporednih uloga u televizijskim serijama, uključujući Jack & Bobby, The Mountain i The OC, a debitovala je na filmu u sportskoj drami Friday Night Lights iz 2004. godine.

Heard je kasnije dobila ulogu tinejdžerke Setha Rogena u komediji Pineapple Express iz 2008., s Rogenom, Jamesom Francom i Dannyjem McBrideom u glavnim ulogama.

Prvi put ju je upoznao s Johnnyjem Deppom 2009. godine kada je bio angažovana za The Rum Diaries, film snimljen prema knjizi pokojnog američkog autora Huntera S Thompsona. Na sudu je rekla da su iskre poletele na snimanju, ali da su vezu započeli 2011. godine, dok su promovisali film za njegovo prikazivanje.

Godine 2015. Heard je dobila sporedne uloge za filmove, uključujući Magic Mike XXL iz 2015., u kojem je glumila ljubavni interes zvezde Channinga Tatuma, kao i Danish Girl i The Adderall Diaries, koji su je ponovno spojili s Francom.

Udala se za Deppa u februaru te godine, uprkos njihovoj turbulentnoj vezi. Razveli su se samo 15 meseci kasnije, maja 2016.

NA OVOM LINKU POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDALO JUČERAŠNJE SUĐENJE.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.