Foto: Starsport©

linglong superliga srbije 4. kolo

PARTIZAN SLAVIO NA TEŠKOM GOSTOVANJU U NOVOM PAZARU: Crno-beli ubedljivi u meču sa puno tenzija i prekida!

Sledeću utakmicu Partizan će igrati na svom terenu protiv Metalca, dok će Pazarci gostovati Voždovcu

Objavljeno: 08.08.2021. 23:32h > 23:50h

Fudbaleri Partizana savladali su Novi Pazar na gostovanju sa 4:1.

Bolji je bio Partizan tokom prvih 45 minuta. Beležimo prilike Pantića u 23.minutu kada je šutirao preko gola, potom je Urošević u 31. glavom šutirao ali je bilo slabo po golmana Pazara.

Onda je i Rikardo pokušao da dovede svoj tim u vođstvo u 33. minutu kada je iz okreta šutirao pored gola, što je bila i najbolja prilika za crno-bele do postizanja gola.

A on je delo Bibarsa Natha koji je sa u 42. minutu igre preciznim šutem van kaznenog prostora poslao loptu u donji desni ugao gola Novog Pazara. Domaći su u nekoliko navrata bili opasni po gol Partizana, ali ništa spcijalno što bi ugrozilo gol Popovića.

foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

Kako se završilo prvo tako je počelo drugo, crno-beli su posle samo četiri minuta igre poveli sa 2:0. Sjajnu akciju Partizana je završio topovskim udarcem Slobodan Urošević sa leve strane kaznenog prostora, na asistenciju Miloša Jojića.

foto: Starsport©

Treći gol na utakmici je postigao Rikardo koji je iskoristio katastrofalnu grešku Miloša Ostojića i loptu samo prosledio u mrežu.

foto: Starsport©

Potom je usledio prekid od pola sata jer igrači Novog Pazara nisu hteli da nastave utakmicu dok navijači Partizana ne napuste stadion.

Posle nastavka utakmice Partizan je postigao i četvrti gol i to je delo Sejdube Sume koji se napokon vratio na teren posle dužeg vremena.

A utešan gol za Novi Pazar pred sam kraj meča je postigao Mihailović.

Sledeću utakmicu Partizan će igrati na svom terenu protiv Metalca, dok će Pazarci gostovati Voždovcu.

Crno-beli su zadržali maksimalan učinak od početka sezone, i posle četiri kola imaju 12 bodova i nalaze se na vrhu tabele Superlige, dok Novi Pazar je posle tri odigrane utakmice na 14. mestu sa samo jednim osvojenim bodom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)