PARTIZAN JE DOBIO NOVOG GOLMANA: Milan Lukač je potpisao za klub iz Humske!
Foto: Dado Đilas

zvanično

PARTIZAN JE DOBIO NOVOG GOLMANA: Milan Lukač je potpisao za klub iz Humske!

Naravno da mi je drago kad se pominju ti penali, jer je to nešto što se ne ponavlja često i što će ostati upisano u istoriji derbija. Imao sam i u Turskoj sličnih situacija, ali to ne može da se meri sa ovim ovde, kod nas, što sam napravio

Objavljeno:

Fudbalski klub Partizan potvrdio je danas da se golman Milan Lukač vratio medju crno-bele kao slobodan igrač.

- Pre svega, želeo bih da zahvalim Ivici Kralju i treneru golmana Nemanji Jovšiću koji su uspostavili kontakt sa mnom i, naravno, upravi kluba, koji su mi omogućili da opet budem deo crno-bele porodice - rekao je Lukač za klupski sajt.

- Onog momenta kad sam čuo da Stojke (Vladimir Stojković) ima ponudu iz Arabije, moja razmišljanja su išla ka Partizanu i, eto, želja mi se ostvarila, na obostrano zadovoljstvo - dodao je on.

Lukač je u periodu od 2013. do 2015. godine mrežu Partizana čuvao 46 puta. On je nakon toga otišao iz Partizana u Tursku, gde je 116 puta branio za Akhisar.

Lukač je naveo da je pratio Partizan prethodnih šest godina, posebno derbi i evropske utakmice.

- Od početka ove sezone pratio sam uživo prva dva kola na 'Karadjordju'. Bio sam vatreni navijač i puno mi je srce kada vidim kako ekipa izgleda na terenu - rekao je on.

Lukač je u 146. "večitom" derbiju protiv Crvene zvezde odbranom dva penala, Milošu Ninkoviću i Nikoli Mijailoviću, i trasirao crno-belima, predvodjenom Markom Nikolićem, put do pobede od 2:1.

- Naravno da mi je drago kad se pominju ti penali, jer je to nešto što se ne ponavlja često i što će ostati upisano u istoriji derbija. Imao sam i u Turskoj sličnih situacija, ali to ne može da se meri sa ovim ovde, kod nas, što sam napravio - rekao je Lukač.

On je istakao da veruje da može još dosta toga da pruži i da svojim iskustvom može da pomogne klubu da ostvari zacrtane ciljeve.

- I, naravno, da budem podrška svojim mladjim kolegama. Za Necu i Popa (Nemanja Stevanović i Aleksandar Popović) mogu da kažem da se radi o izuzetno kvalitetnim golmanima. Jedva čekam da im se pridružim - rekao je Lukač.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.