ILIEV I VAZURA SA DOBRIM UTISCIMA POSLE UTAKMICE: "Svaka čast što su sve izdržali, pored evidentne nepravde"!
Foto: Starsport©

BILI SU TEŠKI USLOVI

ILIEV I VAZURA SA DOBRIM UTISCIMA POSLE UTAKMICE: "Svaka čast što su sve izdržali, pored evidentne nepravde"!

Žao mi je što su nam dali gol iz penala koji nije postojao. Ono što je sigurno, biće veoma teška utakmica u Beogradu. Uz podršku naših navijača, mislim da će sve to biti mnogo bolje

Objavljeno:

Teški vremenski uslovi (velika vlažnost vazduha) i sudijsko "slepilo" ili namera predstavljali su ogroman teret za izabranike Aleksandra Stanojevića u meču protiv Sočija (1:1), a sve to je kao ranac pun kamenja sa leđa skinuo Rikardo Gomeš u 73. minutu.

Nije bilo lako na terenu, ali ni u loži stadiona "Fišt" gde su čelnici Partizana pratili zbivanja.

- Bili su veoma teški uslovi za igru, što nije moglo da se vidi na malim ekranima. Ako je tako bilo na tribinama i klupama da nije moglo da se diše, zamislite kako je bilo na terenu. Svaka čast što su sve izdržali, pored evidentne nepravde za koju se nadamo da je bila slučajna - istakao je generalni direktor Miloš Vazura.

Nepostojeći penal je ozbiljno pretio da uništi sav trud Stanojevićevih pulena.

- Žao mi je što su nam dali gol iz penala koji nije postojao. Ono što je sigurno, biće veoma teška utakmica u Beogradu. Uz podršku naših navijača, mislim da će sve to biti mnogo bolje.

Miloš Vazura, Ivica Iliev
foto: Beta/Branislav Božić

Na pojačanjima se i dalje radi, praktično danonoćno.

- Jedan igrač je trebalo da dođe pre Sočija, ali nismo uspeli da se dogovorimo. Nažalost, u tom timu su se povredila dva igrača na istoj poziciji i tim nije mogao da ga pusti, nije bila više bitna ni cifra.

Prvi čovek sportskog sektora kluba iz Humske, Ivica Iliev, osmehom je otkrio kako se oseća posle remija u Rusiji.

- Utisci su odlični. Znali smo da igramo protiv jedne fantastične ruske ekipe. Svi kažu sada da smo oštećeni, da nije bio penal, ali pitanje je kuda bi to odvelo. Čak sam i zadovoljan i srećan jer, ako je trebalo da primimo gol, primili smo ga na nedozvoljen način, a onda smo imali strašnu reakciju.

Start sezone najavljuje ozbiljna ostvarenja Partizana.

- Ekipa je svesna svog kvaliteta i potencijala i odreagovala je brutalno dobro. Akcija kod tog gola je bila spektakularna. Verujem u prolaz i u fenomenalnu celu sezonu - zaključio je Iliev.

Ako prođe, u plej-ofu će se Partizan sastati sa boljim iz duela Santa Klara - Olimpija (prvi meč 2:0).

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.