GROBARI GA PAMTE PO GOLU ZVEZDI U 146. VEČITOM DERBIJU: Sada je potpisao za DEČIĆ!
Foto: Dado Đilas

novi klub

GROBARI GA PAMTE PO GOLU ZVEZDI U 146. VEČITOM DERBIJU: Sada je potpisao za DEČIĆ!

Potencijalni debi 31-godišnji špic bi mogao da upiše za sedam dana na gostovanju Iskri u Danilovgradu

Objavljeno: 17:13h

Izabrao je Nemanja Kojić novi klub u raznovrsnoj karijeri. Posle dokazivanja u Srbiji, Turskoj, Kazahstanu, Japanu i Albaniji, iskusni napadač će se oprobati i u Crnoj Gori. Kojić je ove subote potpisao za Dečić i narednih godinu dana će igrati u Tuziju.

Nekadašnji član Partizana, Grobarima naročito drag zbog odlučujućeg gola u 146. večitom derbiju (2:1), stigao je kao slobodan igrač, pošto mu je završetkom prethodne sezone istekao ugovor sa albanskom Bilisom. Tokom leta se pominjalo da bi mogao da se vrati u Superligu, naročito posle odlaska Nenada Lukića iz TSC u mađarski Honved, te Andrije Kaluđerovića iz Proletera u uzbekistanski Nasaf, ali od toga nije bilo ništa, pa je otvorio poglavlje u predgrađu Podgorice.

Kojić je šesti Dečićev novajlija ovog leta, posle Radula Živkovića iz FK Podgorice, Velizara Janketića iz Budućnosti, Aleksa Maraša iz Igala, Ivana Novovića iz OFK Titograda i Damira Kojačevića iz kosovskog Feronikelija.

Potencijalni debi 31-godišnji špic bi mogao da upiše za sedam dana na gostovanju Iskri u Danilovgradu.

Nemanja Kojić je karijeru počeo u Radu, februara 2013. prešao je u Partizan, sa crno-belima osvojio dve titule, a oprobao se još u niškom Radničkom, Napretku, Istanbulsporu, Ordabašiju, Tokio Verdiju i Bilisu.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.