Tetovaža, Foto: Printscreen/TikTok/ only_angel.a

ŠOK

ANĐELA JE ŽELELA 1 TETOVAŽU, A ONDA JE PLAKAJUĆI IZAŠLA IZ SALONA: Ljudi se PRESTRAVE kada joj vide RAME (VIDEO)

Poslala je mejlom fotografiju male slatke severnoafričke ribe koja se vidi u spotu i tatu-majstor je pristao da joj uradi tetovažu

Objavljeno: 25.05.2023. 18:34h

Tiktokerka Anđela i fan mladog pevača Harija Stajlsa odlučila je da uradi tetovažu ribice inspirisana spotom svog idola. Kako je ispričala za britanski San, tetovaža je trebala da predstavlja malenu ribu u providnom lončetu za kafu.

Poslala je mejlom fotografiju male slatke severnoafričke ribe koja se vidi u spotu i tatu-majstor je pristao da joj uradi tetovažu.

Nije ni sanjala šta će se dogoditi

Uzbuđena devojka svoje oduševljenje podelila je sa pratiocima na TikToku.

- Sutra ću tetovirati Harija Stajlsa i nikad više nisam bila uzbuđena u životu. Poslala sam tatu-majstoru slike, doduše, nisam mu objasnila za boje, ali manje-više je to bila riba u lončetu za kafu. Rekao je da nema problema - ispričala je oduševljena devojka.

Međutim, kako je istakla, problemi su se pojavili od prvog trenutka kad je kročila u salon.

- Pojavljujem se ja u salonu i shvatam da skica nije završena. Nije crno-siva sa senčenjem, kako sam tražila, bila je plava i crvena, napola završena. Drugo, to uopšte nije bilo ono što sam ja tražila. I kad sam vrlo ljubazno zamolila tatu-mastora da napravi promene na osnovu fotografije koju sam poslala počeo je da se svađa sa mnom. Ubeđivao me je da mu nisam to poslala - dodala je Anđela.

Ipak, i pored svih problema ona je pristala da se tetovira, ali slika na njenom desnom ramenu nije ispala ni nalik onome što je želela.

- Umesto jednostavnog obrisa ribe ja sam dobila lik iz crtanog filma sa ogromnim očima koje su buljile u mene. Toliko sam bila očajna da sam ceo put do kuće jecala u autu - rekla je ona.

Sva išarana

Anđela već godinu dana ima tetovažu koju mrzi, ali je njen post privukao ogromnu pažnju na mrežama. Video je pregledan 2,2 miliona puta i dobila je brojne komentare.

- Ovo je najružnija tetovaža koju sam ikad video -

- Čak me malo i plaši -

- Izaziva jezu -

- Umreću od smeha! Goru sliku od ove za tatu nisi mogla da izabereš -

- Devojko, gde ti je bila pamet?! Sad to što ne liči ni na šta moraš da nosiš na telu. Užas - glasile su samo neke od reakcija.

Anđela ima brojne tetovaže po telu - od sirene i cveća na rukama, do kućica, natpisa i tribala.

(Espreso/Srećna Republika)