DEVOJČICA SA SLIKE JE OTETA PRE 6 GODINA I TO OD STRANE OVE ŽENE: A onda je PRONAĐENA NA NAČIN koji svet ne pamti
Kajla, Foto: Center for Missing Children / Planet / Profimedia

paŽnja

DEVOJČICA SA SLIKE JE OTETA PRE 6 GODINA I TO OD STRANE OVE ŽENE: A onda je PRONAĐENA NA NAČIN koji svet ne pamti

Kajlu je otela njena majka Heder, a kao što to obično i biva to radi onaj roditelj koji nema starateljstvo nad detetom. Ipak, Kajlina priča naterala je neke roditelje da stanu na stranu majke

Objavljeno: 10:37h

Devojčica po imenu Kajla Unbehaun nestala je pre šest godina kada je otela majka. Otac konačno može ponovo da bude sa svojom ćerkom, ali sada ona ima 15 godina.

Pošto je u ovoj situaciju Kajlu otela njena majka, pokrenula se debata na Internetu da li roditelji treba da suoče sa optužbom na sudu nakon što su kidnapovali sopstveno dete. Prema Nacionalnom centru za nestalu i eksploatisanu decu samo 1 odsto otmice čine stranci, a među svim, ona koja počine članovi porodice su najčešća. Kajlu je otela njena majka Heder, a kao što to obično i biva to radi onaj roditelj koji nema starateljstvo nad detetom. Ipak, Kajlina priča naterala je neke roditelje da stanu na stranu majke.

Zašto je majka otela?

Otac Rajan je prijavio nestanak ćerke nakon što se nije vratila sa kampovanja na kom je bila sa majkom. On je dobio puno starateljstvo nakon što majka nije ispoštovala neke sudske procese, tako da je devojčica živela sa tatom, njegovom ženom i njihove dve ćerke. Dozvolio je da idu na kampovanje 4. jula i da se vrate 5. jula. Kada je shvatio da se dete neće vratiti prijavio je otmicu, ali je Heder ugasila telefon i mreže. Mnogi na mrežama su tvrdili da se ovaj slučaj ne može smatrati otmicom jer ju je ona i rodila, kao i mora da je postojao neki razlog zbog kog je to učinila.

r
foto: Asheville PD / Planet / Profimedia

Kako je pronađena?

Nakon što je radnik (koji ih je uslužio) u prodavnici gledao Netfliksovu emisiju "Nerešene misterije“, shvatio je da je ona ta devojčica što je odmah prijavio. Pronađena je u Severnoj Karolini. Majka je odmah uhapšena, suočava se sa optužbama za otmicu deteta, piše "Your Tango".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.