STRUČNJACI OTKRILI ŠTA NIKADA NE BISTE SMELI DA TETOVIRATE: Kažu da donosi NESREĆU, možda je već IMATE NA SEBI?
Tetovaže, Foto: PrintScreen/ TikTok/ markdtattoo

savet stručnjaka

STRUČNJACI OTKRILI ŠTA NIKADA NE BISTE SMELI DA TETOVIRATE: Kažu da donosi NESREĆU, možda je već IMATE NA SEBI?

Naleteli smo na taj video zapis na TikToku

Objavljeno:

Verujete li da postoje "uklete" tetovaže, naslikana prokletstva? Ako nikad niste razmišljali o toj temi, eto jednog videa koji nam je dao povod za razmišljanje. Naleteli smo na taj zapis na TikToku, objavljen je pre tri meseca, a potpisali su ga radnici jednog tattoo studija iz Sidneja.

Ukratko, upitani šta misle o partnerima koji razmenjuju tetovaže imena kako bi dokazali da se beskrajno vole, majstori tog zanata jednoglasno su odgovorili da to nipošto ne bi trebalo činiti.

"Nemojte. Osim ako već niste postali roditelji i(li) bračni partneri. Ako to nije slučaj, donosi nesreću", kazao je jedan od radnika, a na što se nadovezao njegov kolega:

Tetoviranje
Tetoviranjefoto: Profimedia

"Slažem se. To je jako loša ideja. Ja samo istetovirao ime svoje partnerke, ali govorimo o mojoj supruzi".

Nije tu stalo.

"Ne činite to. Bukvalno je poput prokletstva i verojatno ćete prekinuti već sledeće nedelje. Svaka čast ako veza potraje, odlično za vas, ali ja vam to ne bih preporučio", dodao je još jedan od tattoo majstora.

Zanimljivo, teoriju su podržali i korisnici TikToka.

@markdtattoo You heard them ? Better think about getting your partner's name tattooed on you #tattooartistlife #tattooartistcheck #tattooquestions #tattootiktoks ♬ Couple tattoos - MARKD | Sydney Tattoos

"Slažem se. Čak bih rekla da ne bi trebalo tetovirati imena partnera ni u slučaju bračne zajednice", napisala je jedna devojka čiji je komentar dobio najviše lajkova.

Bonus video:

00:06

ZA 600 TETOVAŽA DALA 50.000 $, 3 NEDELJE BILA SLEPA ZBOG BOJE ZA OČI! Amber promenila celo TELO, a evo kakva je bila pre! ŠOK!

(Espreso/ net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.