"NAJBOLJE DA NEMA NIKAKVU PROŠLOST,NI TETOVAŽE": Daniel objavio LJUBAVNI OGLAS zbog kog GORI TVITER, ima OVE USLOVE
Foto: Fonet, printscreen/twitter

ZNA ŠTA HOĆE, A ŠTA NE

"NAJBOLJE DA NEMA NIKAKVU PROŠLOST,NI TETOVAŽE": Daniel objavio LJUBAVNI OGLAS zbog kog GORI TVITER, ima OVE USLOVE

Daniel (33) je odlučio da potraži devojku preko društvenih mreža, ali ima posebne kriterijume

Objavljeno:

Sve više ljudi svoju srodnu dušu traži putem društvenih mreža. Njihova iskustva su različita- nekome se posrećilo pa je sklopio brak, a neko se grdno pokajao i razočarao.

Bilo kako bilo, moderna tehnologija je definitivno promenila našu svakodnevnicu pa smo joj prilagodili sve segmente života.

Tako je jedan momak (33) odlučio da potraži devojku a svoju poruku je podelio u Viber grupi. Po svemu sudeći, on zna šta želi a šta ne, pa se nije libio da to direkto i napiše.

Naime, Daniel je naveo da traži pobožnu devojku ne stariju od 29 godina. Istakao je i posebne "uslove" koje bi trebalo da devojka ispuni kako bi ušla sa njim u vezu. Jedan od uslova je da nema tetovaže i "nikakvu prošlost".

Njegov ljubavni oglas je ubrzo postao viralan jer je objavljen na Tviteru:

"Pomaže Bog, zovem se Daniel 90 godiste i rodom iz Nemačke, moji roditelji su poreklom iz Republike Srpske a u Srbiji budem najčešće u našoj kući u Loznici. Živim u Nemačkoj i ovde sam zavrsio Ekonomski fakultet. Tražim pobožnu devojku ne stariju od 29 godina. Tetovaže su no go takođe kratka kosa, pušenje i ostale droge, duge notke, mini suknje, pirsing i takve za**bancije. Čitajte Sveto pismo ako ne znate kako žena treba da se ponaša i šta da nosi ili pitajte vašeg duhovnog oca. Mnogo mi je važno da nije primila mrna vakcinu i da nema neku baš prošlost, najbolje nikakvu ali znam da je to u našem društvu postalo skoro...", naveo je Daniel u poruci.

Komentari Tviteraša i Tviterašica samo su se nizali:

Šta mislite o ovome? Pišite nam u komentarima.

Bonus video:

09:30

MODERNIM TEHNOLOGIJAMA DO MLADE: Milan traži ženu za život na selu, njegov oglas cepa srca (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.