Foto: Printscreen/Youtube/Balkan info

opa

KUBURIN MLAĐI SIN AVANTURISTA NA TATU: Em što je jako lep, voli i OPASNE vodene zanimacije! (FOTO)

Mlađi sin Aleksandra Srećkovića Kubure avanturista je na oca

Objavljeno: 24.08.2022. 19:15h

Kada se pre devet godina pojavila vest da je mlađi sin Aleksanda Srećkovića Kubure došao na svet svi koji su bili upućeni u poljuljane bračne odnose glumca i njegove supruge, fitnes instruktorke Marije Srećković ponaladali su se da će mališan uspeti ono što nikome do tada nije pošlo za rukom, a to je da ponovo u roditeljima probudi emocije s početka zabavljanja i sve dosadašnje probleme koje su imali u braku učini manje važnim.

Ljubav prema malom Vanji samo privremeno zabašurila je razmirice emotivnih partnera, koji su se vrlo brzo od njegovog rođenja razveli. Ni jedno od njih dvoje nije zaboravilo da je zarad dvojice naslednika neophodno da sačuvaju mir i dobre odnose, što je ostalo i dan danas.

Marija i Kubura kao roditelji dopunjuju se i nastoje da svoje sinove Aleksu i Vanju izvedu na pravi put. Aleksa doduše uveliko je izgrađena osoba, momak od 26 godina, sa fakultetskom diplomom u rukama, Vanja s druge strane još uvek je neko sa kim mora da se vrlo posvećeno radi. Budući da se uskoro bliži polazak u školu glumac i fitnes instruktorka lagano se pripremaju na nove obaveze oko domaćih zadataka i zahtevnih lekcija, a pre nego što se njihov mališan upusti u nauku odlučili su da ga obraduju interesantnim letovanjem, zapravo je to bila Kuburina ideja.

Glumac je naslednika desetak dana pred polazak u treći razred poveo na more u Tursku i letovanje potpuno prilagodio njegovim potrebama, čemu svedoče najnovije fotografije na društvenim mrežama. S obzirom na to da je mališan poželeo da dan provedu u akva parku na toboganima,ponosni otac nastojao je da mu tu želju ispuni, ali ne samo to nego i mu se u toj avanturi i pridružio.

Mlađi sin Aleksandra Srećkovića Kubure uživao je u spuštanju toboganom, a ništa manje srećan zbog toga nije bio ni glumac, te su mnogi komentarisali da dramski umetnik kroz druženje sa naslednikom proživljava novu mladost.

FOTO: Instagram/Printscreen
FOTO: Instagram/Printscreen

(Espreso)