DVOJICA MEDENJAKA ANE BEBIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI: Pogledajtekako izgledaju Matija i Andrija, sinovi poznate pevačice
Foto: Promo

preslatko

DVOJICA MEDENJAKA ANE BEBIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI: Pogledajtekako izgledaju Matija i Andrija, sinovi poznate pevačice

Sinovi Ane Bebić prekrasni su dečaci

Objavljeno:

Otkako je postala mama dva dečaka Ana Bebić, mnogo više nego inače, nastoji da sačuva svoju privatnost. Vodi se time da nastupi i pesme treba da govore o njoj, a ne članovi porodice, a nadasve da njeni naslednici imaju pravo na život daleko od bliceva fotoreportera. Sinovi Ane Bebić, stoga, odrastaju ni ne sluteći kolika zvezda je njihova mama, a pevačica je ponosna na svoju odluku da poslednjih nekoliko godina sa karijerom pauzira i njima se u potpunosti posveti.

Andrija i Matija centar su Aninog sveta, te nastoji da im prenese svo znanje koje ima i drago joj je što kod njih primećuje veliku razliku u karakteru. Jedan kako tvrdi, zapravo stariji Matija dosta je sličan ocu voli da piše i crta, na vreme obavlja zadatake iz vrtića, mlađi Andrija vragolast je na nju.

Ma koliko bili različiti, po pevačicinim rečima, najvažnije joj je da se braća poštuju i vole, u šta su i njeni pratioci nedavno mogli da se uvere. Ana je, naime, nedavno po prvi put objavila fotografiju naslednika, gde se lepo videlo koliko je stariji brižan, a mlađi ga prati u stopu.

Sinovi Ane Bebić dokaz su da pevačica vrlo uspešno obavlja ulogu roditelja.

1 / 9 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.