OGLASIO SE KUBURA NAKON RAZVODA KOJI JE MNOGE IZNENADIO: Otkriveni DETALJI njihovog ODNOSA!
Marija i Kubura, Foto: Dragan Kadić

au, ČOVEČE!

OGLASIO SE KUBURA NAKON RAZVODA KOJI JE MNOGE IZNENADIO: Otkriveni DETALJI njihovog ODNOSA!

Stariji sin im dosta pomaže u odgajanju mlađeg brata.

Objavljeno: 07:29h

Glumac Aleksandar Srećković Kubura prvi put je javno progovorio o razvodu od fitnes instruktorke Marije Savić Srećković, sa kojom je u braku bio više od dve decenije, a razišli su se 2020. godine, a sada su se i zvanično razveli.

Aleksandar Srećković Kubura i Marija Savić Srećković odlučili su da konačno stave tačku na brak, iako se o njihovom razvodu pisalo u nekoliko navrata. Naime, kako se saznaje njih dvoje su se sada zakonski razveli.

Kako saznaje "Blic", bračni partneri dugo nisu mogli da se dogovore oko nekretnine koju su zajedno stekli, pa je u skladu sa zakonom odlučeno da je prodaju i podele novac.

1 / 5 Foto: Printscreen

A Kubura je pre izvesnog vremena ovako govorio:

- Marija i ja smo u dobrim odnosima, sasvim normalnim i ne vidim zašto ne bismo bili. Uvek smo se zajedno bavili decom, to radimo i sada kad više nismo zajedno, to je jedini logičan i zreo način da se jedna takva situacija prevaziđe - počeo je za magazin "Story" svoju ispovest glumac, koji sa bivšom suprugom ima dva sina, pa dodao:

- Nadam se da smo zrelo uspeli da prevaziđemo ovaj razvod, ne znam. Kao što vidite, ne govorim previše o tome i nije mi naročito prijatno, na neki način je još uvek sveže. Verujte da ima mnogo zanimljivijih tema za razgovor, a ovo je jedan trenutak koji će proći i svi ćemo nastaviti sa svojim životima. Sve je to život, nažalost, čine ga i ovakve situacije.

Na pitanje kako su njihovi naslednici podneli razvod roditelja, Aleksandar je odgovorio:

1 / 3 Foto: Print Screen Youtube

- Razvod roditelja nije naročito retka pojava, takve stvari se dešavaju i to se prolazi, smatram da nije toliko strašno, preživeće. Ali ne bih mnogo da govorim o tome.

Kako je dodao, stariji sin im dosta pomaže u odgajanju mlađeg brata.

- Zajedno nas drži to što vaspitavamo svoje mlađe dete, a sada se tu pridružio i ovaj stariji koji nam dosta pomaže s Vanjom. Čak bih ga nazvao i zamenskim roditeljem, od tolikog značaja nam je bio, a i tolika im je razlika u godinama. On ima sopstvene principe vaspitanja u odnosu na Mariju i mene i dobro utiče na brata - rekao je Kubura za pomenuti magazin.

Bonus video:

00:14

KUKA I VRŠTI NA SAV GLAS: Kubura rešio da ode na DEPILACIJU, a snimak izazvao LAVINU SMEHA na mrežama! KAKAV HIT (VIDEO)

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.