"SKAKAO SAM KARLEUŠI PO GRUDIMA": Jelena se TRESLA dok je govorila O TVRDNJI Kristijana Golubovića! (VIDEO)
Foto: Printscreen

rat koji je počeo pre deceniju

"SKAKAO SAM KARLEUŠI PO GRUDIMA": Jelena se TRESLA dok je govorila O TVRDNJI Kristijana Golubovića! (VIDEO)

Jelena je u jednoj emisiji pričala o ovoj situaciju i priznala da se trese dok odgovara Kristijanu

Objavljeno: 14:56h

Žestok momak sa kriminalnim dosijeom i rijaliti učesnik Kristijan Golubović čije priče mnogima zvuče kao bajke bio je gost u jednoj emisiji gde je dobio priliku da govori o sebi ali i o jednom novinskom natpisu koji je pre nekih desetak godina zgrozio čitavu naciju.

"Skakao sam Karleuši po grudima" tako je glasio natpis u novinama na koji nije ostao imun niko, pa ni sama Jelena Karleuša ni njen suprug Duško Tošić za kog Kristijan tvrdi da ga je tom prilikom kontaktirao ne bi li razjasnili nedoumice oko čitave situacije.

Jelena je u jednoj emisiji pričala o ovoj situaciju i priznala da se trese dok odgovara Kristijanu.

Ipak, bivši kriminalac je imao odgovor za sve navode koje su se tada potegli.

- Ja se spremam za "ultimat fajt" borbu, skačem po strunjačama oni me snimaju i sad ona mene pita (novinarka) u sred treninga "Da li si po toj strunjači tako skakao i nekoj estradnoj divi po grudima?" Ja kažem: "Šta ti to znači?" "npr. Karleuši?" Rekao sam: "Nikad u životu" - Priča Kristijan.

Kasnije je objasnio da se čak čuo sa Duškom ali i da je čitava priča dobila sudski epilog.

Ali to nije sve!

On je istakao nedavno da Karleuša pokušava da bude Cecin kontrast, ali da su po njegovom mišljenju njih dve iste, piše Svet prenose mediji.

Ceca Ražnatović
foto: Damir Dervišagić

"Sistem svega je pao, sve se svodi na publicitet. Karleuša koja morališe, vređa i Cecu da je bila s kriminalcima. Ja verujem da je nju Arkan sabotirao, probijajući svoju devojku koja je bila ista kao Jelena, samo što je razlika što je jednu voleo, a drugu ne. Jelena se isto vucarala sa Ćandom. Čovek bio diler, ubijao ljude. I onda prevrat ona postaje anđeo, bori se protiv nepravde da bude Cecin kontrast, a sve to plaćaju zapravo njihova deca", istakao je Golubović i dodao:

"Sad su carice, majke i dive, a zapravo su ih samo prep*dele godine, pucaju ih fileri, fotošopovi. Sve se sada svodi na karijeru i borbu da su mlade i lepe. Nit' su one male nit' lepe. One su izoperisane hiljadu puta".

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković, Printscreen

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.