PROBUDILA SE USRED NOĆI, DEČKO NIJE BIO PORED NJE: Spavao je na kauču, kad ga je otkrila UMALO FRAS NIJE DOBILA
Prevarena devojka, Foto: printscreen TikTok/jesspotter_xx

STRAŠNO!

PROBUDILA SE USRED NOĆI, DEČKO NIJE BIO PORED NJE: Spavao je na kauču, kad ga je otkrila UMALO FRAS NIJE DOBILA

Džes tvrdi da je incident izazvao ogromne probleme sa njenim mentalnim zdravljem

Objavljeno:

Džes O’Konor (31) iz Velike Britanije užasnula je pratioce na TikToku pričom o tome kako ju je dečko prevario sa maćehom i sakupila više od 1,6 miliona pregleda.

– U redu, evo priče o tome šta se dogodilo između mog bivšeg i moje maćehe – započela je ispovest zubna higijeničarka, tvrdeći da se drama odigrala pre više od pet godina, posle četiri godine veze.

Navela je da su ona i njen dečko izašli na večeru pre nego što su proveli noć u kući njenog oca i maćehe. Džes kaže da se probudila oko 5 ujutro i videla da njen dečko nije u krevetu.

– Sišla sam dole da vidim gde je. Bio je na sofi sa ćebetom preko sebe, a ja sam pomislila: ’Šta j*bote?“ – rekla je ona.

Ušla je u trpezariju, gde je navodno videla dve prazne čaše za šampanjac i dva telefona.

Onda sam videla njegovu odeću na podu. Tado sam se vratila tamo [u dnevnu sobu] i skinula pokrivač sa njega… Pokušao je da se obuče u žurbi, pa je nvukao njene gaće, tako da je nosio njene čipkane j*bene gaćice – kazala je Džes.

@jesspotter_xx Replying to @social&realityTV investigation for everyone asking about the story of why im single…here u go…#mafsuk #marriedatfirstsight #marriedatfirstsightuk #mafs22 #fy #fyp #cheating #cheatingex ♬ original sound - Jessica Anne

Britanka je zatim navodno počela „da vrišti kao nikad ranije“, probudivši njega i maćehu. Tvrdi da je njena maćeha pokušala da prikrije aferu rekavši da je dečko sigurno slučajno uzeo njen donji veš iz korpe za veš u vešernici.

Međutim, Džes kaže da je krunski dokaz, koji je navodno potvrdio nakaradnu porodičnu aferu, bio par otisaka ruku na prašnjavom stolu u trpezariji.

– Postoje bukvalno dve oznake ruku, poput…“, rekla je korisnicima TikTok-a, objašnjavajući da da to ukazuje da se par držao za ruke.

Ozlojađena žena je kasnije ostavila dečka. a njen otac je isto tako napustio svoju suprugu sa kojom je bio u braku 25 godina.

Džes tvrdi da je incident izazvao ogromne probleme sa njenim mentalnim zdravljem.

– Morala sam da idem na terapiju jer mi je mentalno zdravlje bilo toliko loše. Snimila sam poruku o samoubistvu na svom telefonu. Trebalo mi je dosta vremena da to prebolim. Zato sam pet godina sama – rekla je ona.

(Espreso/NY Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.