KADA VIDE OVU BAKU, MUŠKARCIMA PADA VILICA: Izgleda kao BOMBETINA, a čekajte da vidite HIT SNIMAK iz teretane!
Baka koja se bavi modelingom, Foto: Tiktok/colleen_heidemann

SVAKA ČAST!

KADA VIDE OVU BAKU, MUŠKARCIMA PADA VILICA: Izgleda kao BOMBETINA, a čekajte da vidite HIT SNIMAK iz teretane!

Inače, Kolin se često nađe na stranicama časopisa ili veb portala upravo zbog svoje neiscrpne životne energije

Objavljeno:

Ova samouverena baka kaže da joj jako smeta što se često suočava sa komentarima da treba da se oblači u skladu sa svojim godinama. Kaže da joj takav odnos prema starijim ljudima smeta.

- Mi smo jaki. Mi nismo nevidljivi. U mojim godinama se oblačim kako hoću – prokomentarisala je ona. - Imam preko 70 godina i nosim providne haljine. Odbijam da budem nevidljiva samo zato što sam starija – dodala je i ponosno prošetala u dugoj, lepršavoj, providnoj haljini koja joj savršeno stoji.

On veruje da „različiti ukusi, sklonosti i godine čine ovaj svet fascinantnim i zanimljivim mestom za život“. – Sloboda da se oblačiš kako hoćeš, da budeš ono što jesi, pripada tebi – rekla je ona i naišla na odobravanje mnogih koji takođe ne razumeju potrebu pojedinaca da druge ljude uklapaju u nametnute norme i kalupe.

Iako je ne podržavaju svi, njena armija obožavalaca je prilično velika. "Izgledaš fantastično", "Bravo sestro", "Fantastično se oblačiš", samo su neki od komentara podrške koji se mogu prčitati ispod video snimaka koje deli na društvenoj mreži TikTok.

@colleen_heidemann Never give up!! It is such an important message!!! Especially as we get older, we can not afford to stop moving ❤️❤️❤️ #gymoutfit #fitnessover70 #gymover70 #dontstopmoving #seniormodel ♬ original sound - heyy

Inače, Kolin se često nađe na stranicama časopisa ili veb portala upravo zbog svoje neiscrpne životne energije. Ne stidi se svojih godina, napominje, pa često pokazuje kako izgleda bez trunke šminke. U ovom videu pokazala je kako izgleda pre i posle transformacije u divu.

@colleen_heidemann THE BEST THINGS IN LIFE are always worth repeating ?? Thank you to my wonderful and talented friend @SPENCER for this beautiful makeup ?? #glam ♬ Just The Way You Are - Craig Reever

Iako ima 75 godina, ne odustaje od manekenskog posla, vodi računa o sebi, redovno vežba i ponosno pokazuje kako dobro izgleda. To je inspiracija za mnoge.

(Espreso/najzena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.