IZVUKLI UPLAŠENOG KENGURA IZ HLADNOG JEZERA: Prolaznik snimio dirljivu scenu! OVO JE SNIMAK GODINE! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Twitter

BRAVO

IZVUKLI UPLAŠENOG KENGURA IZ HLADNOG JEZERA: Prolaznik snimio dirljivu scenu! OVO JE SNIMAK GODINE! (VIDEO)

U snimku koji se pojavio na društvenim mrežama prikazano je kako se dvojac približava preplašenom kenguru i ispruženih ruku ga pozivaju da im se približi

Objavljeno:

Dvojica muškaraca u utorak ujutru izvukla su uplašenog i iscrpljenog kengura iz hladnih voda jezera Burli Grifin u Kanberi.

U snimku koji se pojavio na društvenim mrežama prikazano je kako se dvojac približava preplašenom kenguru i ispruženih ruku ga pozivaju da im se približi.

Mali kengur je drhtao od hladnoće i čekao da bude spasen. Srećom, jedan od hrabrih prolaznika bio je i ronilac mornarice koji je svojim umećem pomogao.

Čim su se spasioci približili, kengur je počeo da maše udovima u strahu, ali uspeli su pažljivo da ga obgrleo i odnesu do obale, gde im je pomogao još jedan muškarac. Uz poglede prolaznika, treći spasilac je kengura smirivao, a zauzvrat mu je životinja, kao znak zahvalnosti, pružila ruku.

Dejvid Bojd, koji je snimio video i postavio ga na svoj Fejsbuk profil, napisao je da se kengur nakon 30-ak minuta oporavio, smirio i nastavio sa životom u divljini.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.