MAJKA "MRTVOG" DETETA SAZNAJE ISTINU NAKON 40 GODINA! Ova priča neće nikoga ostaviti ravnodušnog!
Neli Rejes, Foto: Printscreen

neverovatno

MAJKA "MRTVOG" DETETA SAZNAJE ISTINU NAKON 40 GODINA! Ova priča neće nikoga ostaviti ravnodušnog!

Ona ga je rodila kada je imala 19 godina i kada su joj saopštili da je preminuo, nikad ga više nije videla a nije dobila ni umrlicu

Objavljeno:

Neli Rejes je je rodila Travisa kada je imala 19 godina, ali joj je bolničko osoblje kazalo da njen sin ima male šanse za preživljavanje. Posle nekoliko sati su joj rekli da je umro

Muškarac koji je “otet” svojoj majci samo nekoliko sati nakon rođenja ponovo se s njom susreo nakon što je ona 41 godinu mislila da je mrtav.

Travis Toliver, koji priča samo engleski, nije mogao da komunicira sa svojom majkom Čileankom Neli Rejes, ali par se čvrsto zagrlio pri svom prvom susretu na aerodromu u Čileu.

Nakon što je svog sina videla prvi put nakon toliko vremena, Rejes je kazala: “Grliću ga svaki dan. Toliko ga volim”.

Ona je na aerodrom došla u pratnji svog sina (10) i ćerke (22), nestrpljivo čekajući Travisa na izlazu.

Rejesovoj (61) je pre 41 godine bolničko osoblje kazalo da njen sin ima male šanse za preživljavanje, a samo nekoliko sati posle toga i da je umro.

Ona ga je rodila kada je imala 19 godina i kada su joj saopštili da je preminuo, nikad ga više nije videla a nije dobila ni umrlicu.

Ono što nije znala je da su ga uzeli i da ga je porodica iz Takoma, u američkoj državi Vašington, usvojila.

Niti Toliver niti porodica koja ga je usvojila ne znaju šta se s njim tačno dogodilo. Imao je 40 godina kad je krenuo u potragu za svojim biološkim roditeljima. Sad policija pokušava da utvrdi šta se desilo nakon njegovog rođenja.

Travis je otac dvoje dece, a kada je napunio 40 godina je odlučio da sazna istinu. Počeo je preko interneta da se dopisuje sa ljudima iz Čilea i saznao da je na stotine beba ukradeno tokom 60-ih, 70-ih i 80-ih od neudatih majki.

Kontaktirao je sa agencijom koja se bavi traženjem porodice usvojene dece i za 3-4 nedelje su pronašli njegovu majku.

Otkrio je da je on jedan od “dece tišine”. Na oko stotine njih, a možda i na hiljade su oteti od svojih bioloških roditelja tokom diktatorskog režima generala Pinočea.

Bonus video:

BRZE VESTI 22.09.2021. 10:55
04:53

BRZE VESTI 22.09.2021. 10:55

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media