RUSKA BAKA SUPERHEROJ! Zaustavila PLJAČKAŠA u otmici, vukao joj torbu ali se nije DALA! (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

hrabrost

RUSKA BAKA SUPERHEROJ! Zaustavila PLJAČKAŠA u otmici, vukao joj torbu ali se nije DALA! (VIDEO)

Policija uspela da identifikuje nasilnika i pljačkaša i da je za to delo osumnjičen dvadesetdvogodišnji mladić, koji je u pljačku krenuo i opklade, jer se kladio sa društvom da će oteti starici torbu

Objavljeno:

Ruski mediji RT objavio je snimak bakice stare oko 70 godina iz grada Petrovka u Amurskoj oblasti koja nije ustuknula pred drskim razbojnikom na ulici iako je nasilnik bar deset puta bio jači od nje i fizički i u nameri da je opljačka.

Naime, snimak je objavila lokalna policija i na njemu se vidi na snimcima sigurnosnih kamera kako razbojnik prilazi s leđa starici otima joj torbu.

Međutim, starica se nije predala nego je čevrsto uhvatila torbu. Naislnik je nastavio da vuče i otima torbu zbog čega je starica pala na asfalt. Međutim, nasilnik nije odstupio ni pedalj nego je počeo staricu da vuče po ulici, da bi u jednom trenutku odustao i pobegao.

Policija uspela da identifikuje nasilnika i pljačkaša i da je za to delo osumnjičen dvadesetdvogodišnji mladić, koji je u pljačku krenuo i opklade, jer se kladio sa društvom da će oteti starici torbu.

Simak je ubzo postao viralni hit na svim drvuštvenim mrežama o bakici koja je neumoljivo branila svoju trobu i po cenu života. Starici je ipak zbog ovoga bila potrebna lekarska pomoć

Bonus video:

04:44

BRZE VESTI 22.09.2021. 15:55

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.