SUZANA I NJEN SUPRUG DVA PUTA DOBILI PREMIJU NA LUTRIJI: Zbog jednog JEZIVOG DETALJA niko ne želi da im bude u koži
Suzana Slejter, Foto: Printscreen

Ko igra, taj i dobija

SUZANA I NJEN SUPRUG DVA PUTA DOBILI PREMIJU NA LUTRIJI: Zbog jednog JEZIVOG DETALJA niko ne želi da im bude u koži

Predstavnik Narodne lutrije Met Džonson istakao je da mu je bilo zadovoljstvo da na ovaj način obraduje stariji bračni par

Objavljeno: 10:08h

Suzana Slejter (74) i njen suprug dva puta su dobili premiju na lutriji u roku od dve nedelje i to nekoliko meseci nakon što im je sin preminuo od posledica koronavirusa, pa će samim tim dobitak posvetiti njemu.

Oni su najpre 15. jula osvojili 1.000 funti u izvlačenju Lutrije narodne pošte, da bi dve nedelje kasnije osvojili neverovatnih 30.000 funti, što je za njihove uslove vrlo pozamašna svota novca.

Novac je odlučila da posveti svom pokojnom sinu Stivu i da mu od tog novca podigne spomenik.

– Podići ćemo veliki spomenik našem sinu kako dolikuje. Komšije su nam dosta pomagale u tome i zaista smo bliski. Napravićemo okupljanje u ime podizanja spomenika i svi iz kraja su dobro došli da podignu čašu za Stiva – istakla je Suzana, koja je potom opisala kako se osećala kada su joj javili za dobitak.

– Kada su mi telefonom javili da sam dobila 1.000 funti, pomislila sam da se neko šali sa mnom. Nikad, čak ni u mašti nisam mogla da zamislim da ću nešto osvojiti, a zamislite tek kad sam saznala da sam osvojila 30.000 funti – istakla je.

Osim što će podići spomenik sinu i napraviti okupljanje u njegovu čast, novac će potrošiti i na potrebe porodice, jer ima još i ćerku, snaju, petoro unučadi i dvoje praunučadi.

Takođe planira i da uplati krstarenje za sebe i supruga jer im je to velika želja.

Predstavnik Narodne lutrije Met Džonson istakao je da mu je bilo zadovoljstvo da na ovaj način obraduje stariji bračni par.

– Bila je ovo veoma teška godina za Suzanu, njenog muža i porodicu. Posebno sam srećan što smo njoj i komšijama koji su se okupili oko nje mogli da donesemo dobre vesti – istakao je Džonson.

Bonus video:

09:02

Baka i unuk žive u baraci kod groblja

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.