VAKCINISAO SE PA KAO NAGRADU DOBIO SREĆKU NA POKLON: Kada je video dobitne brojeve POZLILO MU, završio u BOLNICI!
Srećka, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

VAKCINISAO SE PA KAO NAGRADU DOBIO SREĆKU NA POKLON: Kada je video dobitne brojeve POZLILO MU, završio u BOLNICI!

Život mu se promenio iz korena

Objavljeno:

Geri Smit (55) iz Arlingtona u Teksasu osvojio je verovali ili ne, milion dolara prilikom greb-greb lutrije.

Geri nije ni planirao da igra neku lutriju, već je došao u ambulantu kako bi se vakcinisao. Tada su mu, kao nagradu i podsticaj zbog vakcinacije dali srećku na poklon.

– Došao sam kod sestre u posetu i onda smo oboje sa porodicama otišli da se vakcinišemo. Tada su nam svima dali po srećku greb-greb lutrije. Ogrebali smo svi reda radi, a kada je došao red na mene, to sam učinio bukvalno za sekund. Tada mi je sestra vrisnula, pa su se svi skupili oko mene. Stajao sam u neverici. Mislio sam da me lažu, jer su mi to ranije radili dok sam igrao loto. Zato sam se samo nasmejao i produžio dalje ka njenoj kući – kaže Smit.

Haos je usledio kada mu je unuk rekao da ovde nema šale.

– On me nikada ne laže i zato sam stao i gledao pomno u srećku. Tada mi je pozlilo. Pisalo je da sam osvojio milion dolara! Završio sam u bolnici na kiseoniku jer sam ostao bez daha. Potom sam se stabilizovao i otišli smo ka sestrinoj kući da otvorimo šampanjac. Vakcinacija mi je donela milionče – rekao je Smit.

Izjavio je i da će s tim novcem pokriti sve sopstvene i sestrine dugove oko kuće, a onda će kupiti novi auto i stan za sina i ćerku u Arlingtonu.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.