UBIJENA DOBITNICA 2 MILIONA DOLARA NA LUTRIJI! Majka četvoro dece žrtva stravičnog zločina u Oklahomi
Majka, Foto: GOFUNDME.COM PRINTSCREEN

strašno

UBIJENA DOBITNICA 2 MILIONA DOLARA NA LUTRIJI! Majka četvoro dece žrtva stravičnog zločina u Oklahomi

Tereza MekGi, porodični advokat, sugerisala je da je Hilova bila žrtva porodičnog nasilja, saopštili su lokalni mediji u Sakramentu

Objavljeno:

Majka četvoro dece koja je osvojila 2 miliona dolara na kalifornijskoj lutriji pre samo devet meseci ubijena je u Oklahomi zajedno sa njenom jednogodišnjom ćerkom u zločinu koji je, navodno, izvršio njen novopečeni suprug.

Tela Tifani Hil (31) i njenog supruga, Džona Donata (42), otkrivena su 30. jula u porodičnoj kući u Kaleri, u američkoj državi Oklahoma. Ćerka bračnog para, Lien Donato, takođe je ranjena u pucnjavi, a kasnije je tragično podlegla povredama.

Vlasti su rekle da je Donato, za koga se tvrdi da je bio agresivan, navodno pucao u svoju ženu i ćerku pre nego što je okrenuo pištolj na sebe. Prema izveštaju policije, još troje dece koja su se u to vreme nalazila u njihovom domu nisu povređena.

Nisu otkriveni nikakvi posebni motivi, ali advokat koji zastupa porodicu žrtava rekao je da je dobitak na lutriji bio izvor "sukoba" između bračnog para.

FBI vodi istragu o sumnjivom dvostrukom ubistvu-samoubistvu, jer se dogodilo na domorodačkoj, tzv. "indijanskoj" teritoriji. Hil je bio registrovani član plemena Čočtav, izvestio je SFgate.com.

Hil je živela u Kaliforniji kada je u novembru 2020. godine osvojila 2 miliona dolara od srećke za lutriju "Scratchers". Nekoliko meseci kasnije, udala se za Donata i preselila se u Oklahomu.

Tereza MekGi, porodični advokat, sugerisala je da je Hilova bila žrtva porodičnog nasilja, saopštili su lokalni mediji u Sakramentu.

"Tifani mi se nikada nije obratila u vezi sa bilo čim o sukobu, ali sam razgovarala sa njenom mamom i njena majka želi da pošalje poruku da je Tifani pokušavala da pobegne od njega", rekla je. MekGijeva je takođe spekulisala da je isplata dobitka mogla da odigra ulogu u tragediji.

"Da li je to moglo da izazove tu svađu, mi nikada nećemo saznati", rekla je MekGi, i dodala da je znala da je ponekad dolazilo do konflikta između dobitnice na greb-greb srećki i njegog supruga.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.