SATANISTA PUŠTEN IZ ZATVORA, PA OPET UČINIO NEŠTO NEIZRECIVO: Cela Amerika je u ŠOKU!
Usmrtio je bivšeg dečka svoje rođake, Foto: Printscreen

jeziva priča

SATANISTA PUŠTEN IZ ZATVORA, PA OPET UČINIO NEŠTO NEIZRECIVO: Cela Amerika je u ŠOKU!

Rekao sam tužiocu da ne sme da izlazi. Ubio je mog sina, ubiće ponovo

Objavljeno:

Nakon što je četiri godine proveo iza rešetaka čekajući suđenje za navodno ubistvo prijatelja iz srednje škole, Edvard O’Nil je privremeno pušten na slobodu kada je njegova kazna tokom leta smanjena.

Ali samo četiri meseca nakon polaganja kaucije, vlasti u Teksasu kažu da je navodni obožavalac đavola ponovo ubio - usmrtio je bivšeg dečka svoje rođake pre nego što je majci priznao zločin.

foto: Printscreen

Rekao sam tužiocu da ne sme da izlazi. Ubio je mog sina, ubiće ponovo“, rekla je za ABC13 Krista Roberts, majka šesnaestogodišnjaka kojeg je O’Nil smrtno izbo nožem 2016. godine. „Žao mi je što ste morali da prođete kroz ovo. Pravda će biti zadovoljena“.

O'Nil, sada 23-godišnjak, suočava se sa drugom optužbom za ubistvo zbog ubistva Dericka Majka 28. novembra ispred stambenog kompleksa njege rođake u Hjustonu, kada se 39-godišnjak pojavio kako bi uzeo svoje stvari nakon raskida. Majk, koji je i dalje bio pri svesti kada ga je policajac prebacio u bolnicu, umro je sledećeg dana.

O'Nil, koji je navodno rekao policiji da je ubio Majka na zahtev njegove rođake, sada se vratio u pritvor u zatvoru okruga Haris bez prava kauciju.

foto: Printscreen

Suočava se sa odvojenim suđenjima za ubistvo Majka i Rajana Robertsa. „Naši tužioci rekli su sudiji na sudu da smo se protivili kauciji za ovog okrivljenog i dva puta smo podnosili zahteve tražeći od sudije da postavi uslove za kauciju optuženog“, navodi se u saopštenju okružnog tužilaštva za The Daili Beast. „Takođe smo obavestili sudiju o činjenicama prvobitnog ubistva, kako bismo bili sigurni da je sud bio upoznat sa našom zabrinutošću za javnu bezbednost.“

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily Beast)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.