NEDELJOM ISKLJUČIVO LETIM BEZ GAĆICA: Misteriozna stjuardesa nudi putnicima SPECIJALNE USLUGE, OVO NIKO NE ZNA
Foto: Printscreen

NIJE REALNA

NEDELJOM ISKLJUČIVO LETIM BEZ GAĆICA: Misteriozna stjuardesa nudi putnicima SPECIJALNE USLUGE, OVO NIKO NE ZNA

Postoji nekoliko problema s kojim se susreću inspektori na početku istrage

Objavljeno:

Avio-kompaniju Britiš ervejz drma pravi skandal, a da njega zapravo ni nema.

Taj skandal prisutan je za sada samo onlajn, odnosno na društvenim mrežama, pošto nijedan putnik na letovima nije potvrdio da je doživeo nešto s ovom tematikom.

Na profilu pod imenom AirHostess 71 na Fejsbuku postove objavljuje stjuardesa Britiš ervejza koja otvoreno i bez blama nudi i seksualne usluge putnicima tokom leta.

“Nedeljom letim bez gaćica”, “Putniče, hoćeš da probaš seks u vazduhu”, samo su neka od pitanja misteriozne stjuardese koja sve više šokiraju predstavništvo uticajne avio-kompanije u svetu.

U jednom od postova AirHostess71 napisala je:

“Putniče, i ja sam deo tvoje ponude za zabavu tokom leta. Šta želiš da radim? Ukoliko želiš zabavu sa mnom, samo treba da mi uplatiš novac unapred i dobićeš je”, piše u postu.

Postoji nekoliko problema s kojim se susreću inspektori na početku istrage. Kompjuter s kog su se poslali neki postovi ne nalazi se na teritoriji Velike Britanije, odnosno reč je o laptopu.

Drugo, kako je reč o otvorenoj prostituciji, nijedna od stjuardesa, i da zna o kojoj se koleginici radi, ne želi da priča o tome. Na kraju, nije reč o nameštaljci, pošto dotična žena očito na sebi ima uniformu Britiš ervejza.

Dok se ne otkrije o kome je reč, stjuardesa će verovatno nastaviti da osim regularne plate naplaćuje i “bonuse” u odnosu sa mušterijama, bilo da ih mami na to u avionu ili van njega na aerodromima.

(Espreso.co.rs / Thesun.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.