MEDVED JE KRENUO DA JEDE PSA, a zatim je vlasnik kuce učinio nešto HEROJSKI
Medved / Ilustracija, Foto: Profimedia

SPASAO LJUBIMCA

MEDVED JE KRENUO DA JEDE PSA, a zatim je vlasnik kuce učinio nešto HEROJSKI

- U tom trenutku učinio sam jedino što mi je palo na pamet da spasim svoju bebu

Objavljeno:

Svi koji imaju kućne ljubimce znaju za taj osećaj čiste ljubavi kada ih pogledaju. Međutim, šta ako se kućni ljubimac suoči sa medvedom? Malo ko bi uradio ono što je uradio Kaleb Benham iz Kalifornije, a to je suprotstavljanje divljoj životinji.

Samo dan uoči Dana zahvalnosti, Kaleb je kroz prozor ugledao scenu koju verovatno nikada neće zaboraviti. Američki crni medved ulovio je u čeljusti njegovog psa Buddija, sedmogodišnjeg pit bull-a, i počeo da ga vuče prema šumi.

- U tom trenutku učinio sam jedino što mi je palo na pamet da spasim svoju bebu - rekao je ponosni vlasnik američkim medijima. Izleteo je iz kuće, zabio se u medveda, srušio ga, uhvatio za grlo i počeo da udara dok nije pustio psa. Badi je preživeo zahvaljujući brzoj intervenciji veterinara i trosatnoj operaciji. Međutim, izgleda da se medved nije odrekao plena. Naime, Caleb je otkrio da su primetili da se medved već nekoliko puta vraćao na njihovo imanje.

"Uzeli smo mu hranu i sada je želi nazad", rekao je. Priča je mnoge oduševila, a mnogi su istakli da bi verovatno isto učinili i sa svojim ljubimcem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.