OVAKO IZGLEDA STAN U KOJEM ŽIVI ANDRIJA MILOŠEVIĆ SA SUPRUGOM I DETETOM: Objavljen VIDEO usred KUHINJE
Andrija i Sandra, Foto: Instagram printscreen/_djedja_

skladan par

OVAKO IZGLEDA STAN U KOJEM ŽIVI ANDRIJA MILOŠEVIĆ SA SUPRUGOM I DETETOM: Objavljen VIDEO usred KUHINJE

Vidi se da je i ova prostorija lepo uređena, i u njoj odmah upadaju u oči tri reflektora, raznobojne pločice i pune police

Objavljeno:

Jedan od najskladnijih i zaljubljenih parova domaće scene su svakako glumac Andrija Milošević i njegova lepša polovina i popularna glumica Sandra Tomić. Naslednik Relja je krunisao njihovu ljubav.

Kako se snalaze u novoj ulozi roditelja i šta im teško pada otkrio je Andrija jednom prilikom.

- Super se snalazim, ja sam bio spreman za to. Nema šta, ja imam 43 godine. Osećam se odlično. Spavaš normalno, koliko u tom trenutku možeš, ali nije mi to nikakav teret. Niti mi je to promenilo bilo šta. Nije me ni strah — rekao je glumac.

Andrija Milošević
foto: © ATA Images

Podsetimo, glumački par nije krio pol bebe, a poznato je koliko su bili srećni kada su saznali prelepe vesti.

— Voleo bih da imamo i ćerku i sina. Radovati se novom životu, to je nešto najsvetije pod ovim nebom. Imati osećaj smisla i potpune ispunjenosti, to je ono za čim traga svaki dobar čovek. Imam utisak kao kada se pred zoru rađa sunce, pa pomisliš: "Bože, koliko je lepo" – ispričao je Andrija tada.

Takođe, kao i svi drugi novopečeni roditelji, i Andrija i Sandra su zbog sinčića Relje morali da malo preurede i prilagode stan za nove potrebe. Međutim, jedna stvar koji i nisu menjali je kuhinja.

Vidi se da je i ova prostorija lepo uređena, i u njoj odmah upadaju u oči tri reflektora, raznobojne pločice i pune police, međutim…

Ono što možda i najviše govori o velikoj ljubavi parova, jesu neki njihovi intimni i opušteni trenuci, pa izuzetak nisu ni Andrija i Sandra, a takva je baš ova scena iz kuhinje. Tu vidimo Sandru kako u veoma opuštenom izdanju, verovatno u Andrijinoj pidžami, dolazi da utoli glad. I dok je u tako neglamuroznom i ležernom izdanju, Andrija je brže-bolje iskoristio tu priliku da uslika svoju dragu.

Nekim damama sa javne scene bi možda čak bilo i neprijatno da ih suprug uhvati u takvom momentu i to posle podeli sa svojim fanovima, ali ne i Sandri, koja se nije obazirala niti dala omesti u večernjim zalogajima.

Andrija Miilošević peva:

00:18

Glumac Andrija Milošević zapevao

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.