"NA OČEVOJ SAHRANI NISAM PLAKAO" Andrija Milošević izneo ŠOK STVAR, glumac prvi put JAVNO o odnosu sa roditeljima
Andrija Milošević, Foto: Printscreen Instagram/andrijamilosevic_official

OTVORIO DUŠU

"NA OČEVOJ SAHRANI NISAM PLAKAO" Andrija Milošević izneo ŠOK STVAR, glumac prvi put JAVNO o odnosu sa roditeljima

O privatnim dešavanjima gotovo nikada ne priča

Objavljeno: 21:12h

Naš proslavljeni glumac Andrija Milošević poznat je po vanserijskom humoru. Međutim, on vrlo retko govori o svojoj intimi i prošlosti.

O privatnim dešavanjima gotovo nikada ne priča i uvek izbegava odgovore, a sada se prisetio pokojnog oca, koji mu je bio veliki oslonac u životu. Podsetimo, Andrijin otac je iznenada preminuo, zbog čega je na njega ostavilo veliki trag.

Andrija Milošević
foto: Dragana Udovičić

U kolikoj meri su roditelji, prvenstveno otac, uticali na građenje njegovog karaktera Andrija je ispričao u emisiji “Lavovske priče” koju vodi njegov kolega Nenad Jezdić, gde se prisetio i najbolnijeg momenta u životu.

– Moj otac nije mnogo bio sa nama u kući, nismo mnogo komunicirali i pričali, iako je bio sjajan tip, domaćin, ali ono što pamtim od njega je to kada mi je rekao: “Ne smeš uzeti slamku sa tuđe livade”. To je toliko bilo višeslojno i značajno za moj karakter. Kad je umro, na sahrani nisam plakao, bio sam vrlo staložen i miran. Prošlo je tri meseca, gledao sam neki film o čoveku koji umire od raka, tu je i njegova porodica i krenuo sam da ridam. Plakao sam dobrih 45 minuta, koliko je film posle trajao, a negde na pola shvatio sam da plačem zbog oca – rekao je glumac, a malo ko nije primetio da tuga za voljenim roditeljem i dalje i nakon osam godina ne jenjava.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.