OVDE SE SNIMALA SERIJA "LJUBAV, NAVIKA I PANIKA" U pitanju je POZNATA beogradska ADRESA, nikada ne biste pogodili
Ljubav, navika i panika, Foto: Printscreen, Pink TV

KO BI REKAO

OVDE SE SNIMALA SERIJA "LJUBAV, NAVIKA I PANIKA" U pitanju je POZNATA beogradska ADRESA, nikada ne biste pogodili

Seriju "Srećni ljudi" narod iznova i iznova gleda, a jedan od simbola ovog ostvarenja je i pesma "Topolska 18", to svi znate. Ali, da li znate da je ova adresa vezana i za seriju "Ljubav, navika i panika"?

Objavljeno:

Svi volimo seriju "Ljubav, navika i panika", Veru i Miću, ali i Verinu drugaricu Kiću. Urezane su nam određene scene, ali kladimo se da niste znali gde se tačno snimala ova kultna serija.

Topolska 18
foto: Printscreen, RTS

Adresa Topolska 18 je takođe svima poznata, ali obično je vezujemo za seriju "Srećni ljudi", međutim takođe jei serija "Ljubav, navika i panika" snimana baš na ovoj adresi.

Ljubav navika i panika
foto: Printscreen TV Pink

Jedna od glavnih glumica iz serije "Ljubav, navika, panika" Mirka Vasiljević, koja je igrala like Janje, odlučila je jednom prilikom da se priseti snimajućih dana ovog sitkoma, kao i same lokacije na kojoj se serija snimala, s obzirom na to da u njoj budi puno lepih uspomena.

Mirka Vasiljević
foto: Printscreen Instagram/bojanvukadinov

- Ja sam tada bila srednjoškolka, koja je svaki dan oko dva, tri popodne odlazila iz škole i išla na snimanja. Radila sam stvar koju volim i koja me ispunjava. Druga stvar, imala sam priliku da sarađujem s ljudima sa kojima sam sarađivala. To je jedan od jako lepih perioda mog života i uvek se svega toga sećam sa osmehom na licu. Mogu da kažem da je period snimanja serije "Ljubav, navika, panika" obeležio period mog tinejdžerskog doba i kompletno celu srednju školu - rekla je Mirka jednom za Pink.

(Espreso/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.