TAJNA ZA KIFLICE KOJE OSTAJU MEKANE I POSLE TRI DANA: Testo će vam biti vazdušasto i PUNO FILA (RECEPT)
Kiflice, Foto: Printscreen/Youtube/ Bokina kuhinja

NJAMI

TAJNA ZA KIFLICE KOJE OSTAJU MEKANE I POSLE TRI DANA: Testo će vam biti vazdušasto i PUNO FILA (RECEPT)

Jedostavno im nećete moći odoleti

Objavljeno:

Sastojci za testo:

1kg brašna

40gr svežeg kvasca

20ml mlakog mleka

2 kašičice šećera

100ml mlake vode

100ml ulja

250ml mleka

2 belanca

ravna supena kašika soli

Sastojci za fil:

250gr otopljenog maslaca

2 žumanca

Sir

Kiflice
foto: Bakina kuhinja

Priprema

Aktivirati kvasac, nakon toga umesiti testo. Ostaviti da odmori i praviti oblike, dodavati premaz i sir. Premazati žumancem i posuti susamom. Peći na 180 stepeni 25min.

Prijatno!

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.