OVAJ MUŠKARAC JE OSVOJIO SRCE NAŠE POZNATE GLUMICE: Nakon razvoda od Milinkovića, od njega se ne ODVAJA (FOTO)
Foto: instagram/motokulturica

nećete verovati

OVAJ MUŠKARAC JE OSVOJIO SRCE NAŠE POZNATE GLUMICE: Nakon razvoda od Milinkovića, od njega se ne ODVAJA (FOTO)

U novembru 2015. premijerno je zaigrala u komadu Branislava Nušića, Prva parnica, čiju je režiju u Pozorištu Slavija potpisao Marko Misirača

Objavljeno: 15:34h

Jelena Đukić je srpska pozorišna, televizijska i filmska glumica.

Rođena je 29. juna 1980. godine u Kuli. Glumu je diplomirala na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Mihaila Janketić.

Neke od svojih prvih uloga, Jelena Đukić je ostvarila u novosadskom Pozorištu mladih. S ansamblom predstave KNKN PNKN učestvovala je na Belefu, 2008. godine.Debitantsku filmsku ulogu ostvarila je iste godine u Maši, reditelja Siniše Kovačevića.

Jelena Đukić
foto: Instagram

Nešto kasnije se pojavila u televizijskim serijama Gorki plodovi i Selo gori, a baba se češlja. Igrala je u nekoliko predstava Pozorišta lutaka „Pinokio”. Tumačila je više likova u serijama Samo večeras i Nadrealna televizija, kao i jednu od uloga u filmu Peti leptir.

U novembru 2015. premijerno je zaigrala u komadu Branislava Nušića, Prva parnica, čiju je režiju u Pozorištu Slavija potpisao Marko Misirača. S tadašnjim suprugom, Miloradom Milinkovićem, sarađivala je i u predstavi Svingeri, a zatim filmu odnosno mini-seriji Patuljci sa naslovnih strana.

1 / 5 Foto: Printskrin/RTS

Tumačila je lik supruge Vukana Nemanjića, kog je u projektu Nemanjići — rađanje kraljevine igrao Nebojša Glogovac. Pojavila se i u seriji Kralj Petar Prvi. Značajniji rast popularnosti ostvarila je ulogama koje su usledile u serijama na Prvoj srpskoj televiziji.

Tu je igrala doktorku Tamaru Čalić u Urgentnom centru, advokaticu Dariju Korać u projektu Istine i laži, te Marinu u Sinđelićima. Učestvovala je u realizaciji 409 epizoda Igre sudbine u ulozi kućne pomoćnice Višnje. Jednu od uloga ostvarila je u filmu Vikend sa ćaletom, te istoimenoj televizijskoj seriji koja je premijerno prikazana na Novoj S.

Milorad Milinković
foto: Dragana Udovičić

Dobila je jednu od uloga u podeli pozorišnog mjuzikla Veselo devojačko veče, reditelja Radeta Vukotića koji je premijerno izveden u dvorani beogradskog Doma sindikata U 2022. televizijskoj publici se predstavila ulogom šminkerke Danijele u seriji Od jutra do sutra.

Kako je glumica početkom prošle godine izjavila za medije, njih dvoje su se razišli još 2018. godine, imaju zajedničku ćerku, o kojoj zajedno brinu, a ona je sada našla i novu ljubav.

Naime, Jelena Đukić je sada u srećnoj vezi s Markom Todorovićem, Beograđaninom koji živi u Kanadi. Upoznala ih je zajednička prijateljica uoči pandemije koronavirusa u martu prošle godine.

Jelena Đukić
foto: Instagram

- Još jedan izazov za nas bio je taj što on ne živi u Srbiji, pa je upoznavanje, odnosno prepoznavanje, uglavnom teklo preko Vajbera - otkrila je nedavno Jelena u intervjuu za domaće medije.

- Marko je beskrajno šarmantan i duhovit čovek, to je prvo što sam primetila, a pre svega je neko ko voli ljude i život na sličan način kao i ja. Ušao je u moj život u trenutku kad sam se osećala stabilno i zadovoljno. Imala sam u tom momentu sve što mi je bilo potrebno, sem nekog ko će zajedno sa mnom da umnoži to zadovoljstvo i da nastavimo zajedno da koračamo kroz naredne životne izazove. Lako se dogovaramo oko svega, i različitosti u karakteru prevazilazimo na lagan način, bitno je da nije komplikovano. Zreli smo ljudi, slični smo i to izgleda kao dovoljna osnova za zdrav odnos. Oboje imamo brakove iza sebe i verujem da smo u njima nešto naučili - rekla je ona u intervjuu za magazin „Gloria“.

Jelena Đukić
foto: instagram/motokulturica

Iako ne pripada umetničkom svetu, Jelenin novi izabranik pokazuje puno razumevanja za posao kojim se ona bavi.

- Zbog širine obrazovanja i vaspitanja koje poseduje, razume moj poziv i obaveze koje imam. Shvata da nije lako biti glumica. Ume da prepozna kvalitet onoga što gleda, čak ima tačan, gotovo nepogrešiv utisak o nekoj sceni ili glumcu.

Osim sličnih životnih stavova, Jelena i Marko dele i strast prema putovanjima, te na njenom Instagram profilu imaju zajedničke fotografije sa raznih destinacija.

(Espreso / Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.