NAŠA GLUMICA JE STAVILA TAČKU NA BRAK POSLE 14 GODINA: Detalje iz njenog ŽIVOTA ne znate, a ON je njen BIVŠI MUŽ
Sonja Kolačarić, Foto: Printscreen/Instagram/sonjakolacaric

šok

NAŠA GLUMICA JE STAVILA TAČKU NA BRAK POSLE 14 GODINA: Detalje iz njenog ŽIVOTA ne znate, a ON je njen BIVŠI MUŽ

Neke od svojih najpoznatijih uloga ostvarila potom je u filmovima Nebeska udica (kao Seka) i Čarlston za Ognjenku (kao Ognjenka)

Objavljeno: 11:12h

Sonja Kolačarić je srpska glumica.

Studirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, a nakon što ga je završila, krenula je da glumi u pozorištu i na filmu.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/sonjakolacaric

Prvi filmsku ulogu ostvarila je 1999. godine u filmu Belo odelo, u kome je bila u ulozi prostitutke. Neke od svojih najpoznatijih uloga ostvarila potom je u filmovima Nebeska udica (kao Seka) i Čarlston za Ognjenku (kao Ognjenka). Godine 2002. u filmu Mrtav ’ladan dobila je ulogu Maje. Iste godine igrala je jednu od glavnih uloga u filmu Jedan na jedan, kao Sonja.

Glumila je i u televizijskim serijama. Godine 2008. je u Poslednjoj audijenciji tumačila ulogu Artemize Hristić. Naredne godine je bila zapažena u ulozi Milice, glavne junakinje serije Ono kao ljubav.

Tiho, bez burnih reakcija i teških brakorazvodnih parnica dogodio se razvod Sonje Kolačarić. Atraktivna glumica i njen emotivni partner, direktor dizajn studija Andrej Ivančević stavili su tačku na svoj brak, daleko od medijske pompe, uz dogovor da će nastaviti vrlo odgovorno i s puno ljubavi da odgajaju dvojicu sinova.

- Trudim se da kod sinova iskorenim eventualo grubu narav koju bi mogli da imaju, s obzirom na njihovo balkansko poreklo. U isto vreme, nikako ne bih volela da budu premekani i zavisni od mamine suknje doveka. Dakle, radimo i na nežnosti i na čvrstini, a najviše na rasuđivanju kad ih primeniti - rekla je nedavno za štampano izdanje magazina Story glumica, koja se za oca svoje dece udala u septembru 2008. godine sa idejom da kraj njega dočeka starost. Bračne zavete ona i njen već sada bivši izabranik razmenili su u manastiru Feneka, da bi slavlje sa prijateljima i porodicom nastavili u jednom prestoničkom restoranu. Uprkos velikoj ljubavi, i pokušajima da brak spasu, pre izvesnog vremena shvatili su da im više ne ide, te da je najbolje rešenje po oboje i za decu da se raziđu, što su i uradili.

Razvod Sonje Kolačarić vratio je pred kamere dramsku umetnicu, koja se posle porođaja, a tokom braka sa Ivančevićem, povukla potpunno iz glume. Danas je možemo gledati u nekoliko vrlo atraktivnih projekata seriji "Močvara", filmovima "Ključ" i "Nečista krv".

Od 2008. godine u braku je sa Andrejom Ivaničevićem, direktorom dizajn studija Start art. Godine 2011. dobili su dete, te se tada Sonja na neko vreme povukla iz glume. Imaju dva sina. Brak je razveden 2022. godine


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.