SVI ZNATE MILORADA MILINKOVIĆA KOJI JE TRAGAČ U KVIZU "POTERA", a njegova žena je naša POZNATA GLUMICA!
Foto: Printskrin/RTS

hit

SVI ZNATE MILORADA MILINKOVIĆA KOJI JE TRAGAČ U KVIZU "POTERA", a njegova žena je naša POZNATA GLUMICA!

Jelena i Milorad imaju ćerku Divnu

Objavljeno: 22:28h

Glumicu Jelenu Đukić i reditelja Milorada Milinkovića spojila je ljubav prema glumi i režiji

Iza Milinkovića su ostvarenja "Mrtav ladan", "Potera za Srećkom", "Čitulja za Eskobara", "Zduhač zvani avantura", kao i prvo srpsko 3D ostvarenje "Peti leptir" na kojem je imao priliku da sarađuje sa svojom suprugom, koja je i glumila u njemu.

Ali kada se pomene njegovo ime, svima nama je prva asocijacija kviz "Potera" u kome Milinković kao "tragač" briljira svojim znanjem iz različitih oblasti i predstavlja ozbiljnu prepreku za svakog takmičara.

Milorad Milinković
foto: Dragan Kadić

Sa druge strane, Jelenu gledamo svakog radnog dana u seriji "Igra sudbine" u kojoj igra šarmantnu služavku Višnju. Jelena je diplomirala glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, u klasi profesora Mihaila Janketića.

U jednom od retkih zajedničkih intervjua, na pitanje šta je ono što vole kod svog partnera Milorad je naveo upornost i detinju iskrenost, a Jelena "potpuno isključivanje iz stvarnosti i prepuštanje sopstvenim uživanjima".

Što se tiče stvari koje ih izbacuju iz takta, Milorad je rekao da su to iste one koje ih u drugačijim situacijama oraspolože, što dodatno pokazuje kako su drage osobe ustvari naša ogledala. Uprkos tome što su primer uspešnog balansa između poslovnog i privatnog nisu se usudili da savetuju druge kako da im isto uspe, jer kao što je Jelena dodala: "Ne postoji recept za srećnu vezu".

Jelena i Milorad imaju ćerku Divnu koja je rođena 2013. godine.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.