MALO KO ZNA DA JE ON SIN MIKIJA MANOJLOVIĆA: A tek da vidite ČIME SE BAVI, ovome se niko NIJE NADAO
Miki Manojliović, Foto: © ATA Images

ko bi rekao

MALO KO ZNA DA JE ON SIN MIKIJA MANOJLOVIĆA: A tek da vidite ČIME SE BAVI, ovome se niko NIJE NADAO

Supruga Mikija Manojlovića upravnica je Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a upoznali su se kada je Miki radio na predstavi "Zločin i kazna

Objavljeno:

Supruga Mikija Manojlovića u njegov život ušla je neočekivano i unela veliku sreću.

Prvi brak Mikija Manojlovića bio je sa koncert majstorom Iskrom Uzelac, a njihova ljubav krunisana je rođenjem ćerke Čarne. Ipak, ljubav je izbledela, a razvod je bio buran. Kada se oporavio u njegov život ušla je sadašnja supruga, dvadeset godina mlađa Tamara Vučković.

Supruga Mikija Manojlovića upravnica je Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a upoznali su se kada je Miki radio na predstavi "Zločin i kazna". Njih dvoje postali su ponosni roditelji sina Ivana.

Miki Manojlović
foto: Damir Dervišagić

- Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu "Zločin i kazna". Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina. Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje, ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih ko zna gde, utapajući se u ne znam koga i zapuštajući svoje korene nimalo ne bih doprinosio drugim kulturama, kao ni one meni - rekao je svojevremeno za Story

Supruga Mikija Manojlovića, Tamara je postala davne 1992. godine, a glumac je za Story otkrio recept duge ljubavi i skladnog braka:

1 / 4 Foto: Dragana Udovičić

- Trudim se da sačuvam svoju porodicu vaspitanjem, što je sigurno uticaj mojih roditelja, ali i mojih dobrih i loših iskustava koja su bila presudna. U svim godinama koje su za nama uspeo sam da se sačuvam, a moja unutrašnja potreba da se pomogne drugima je mnogo važna. Trudio sam se da svoju decu učim toleranciji, ali ne znam koliko sam u tome uspeo.

- Odnosi u porodici su veoma važni za svakog čoveka, kao i odnosi prema bližim i daljim ljudima, naoko drugačijim, ali u stvari istim.

Čarna Manojlović
foto: Studio B printscreen

Govoreći iskreno o porodici, Miki je otkrio da Ivan ne želi da bude glumac, kao njegovi roditelji, već je polako, ali sigurno zaplovio muzičkim vodama.

Ostavlja trajni trag, kao da piše dnevnik svog unutrašnjeg sveta. Objavio je tri pesme za koje je napisao i muziku. Traži svoj put. Njegovo pesništvo u ovom vremenu je impresivno", kaže Manojlović i nastavlja:

Miki Manojlović
foto: Aleksandar Jovanović Cile

"Samo dvaput me je gledao u pozorištu. Bio je na premijeri 'Kralja Lira'. Tad je prvi put bio u zagrebačkom HNK, mada je i ranije dolazio u Zagreb. Moja tašta je Zagrepčanka, njegov bratić i rođaka su tu. Gledao je i rekao mi: 'Ćale, nisam znao da možeš biti takav.' Mislio je na strogoću koju nemam prema njemu, kao 'moj tata može biti i zajeban'.", dodao je.

Glumac otkriva da ga Ivan baš i ne sluša, a da je u kući "glavni policajac" majka, glumica Tamara Vučković:

"Kao i svim dečacima u tom uzrastu, čupam mu reči iz usta. S Tamarom je mnogo življi i uvek završava tako da mama nekako gnjavi. Pa tata ispada kul, a mama gnjavatorka. Ali to su mame. I moja je bila takva. Mogu da dam savet, ali ništa ne vredi ako sam ne prođeš kroz to neko svoje iskustvo. Mladost ne sluša što govorite. Da makar čuju šta bi moglo biti. Iskustvo je neprocenjivo i zato je veoma važno da se što pre odvoje od roditelja", zaključio je.

(Espreso/Story/24sata.hr/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.