OVA ŽENA STOJI IZA DEJANA LUTKIĆA: Retko ih VIĐAMO ZAJEDNO, a ova FOTKA sve POKAZUJE (FOTO)
Dejan Lutkić, Foto: © ATA Images

POGLEDAJTE

OVA ŽENA STOJI IZA DEJANA LUTKIĆA: Retko ih VIĐAMO ZAJEDNO, a ova FOTKA sve POKAZUJE (FOTO)

Popularnost je stekao ulogom Ringe u filmu Ringeraja 2002. godine. Poznat je i kao mafijaš Alamunja iz televizijske serije Bela lađa i kao Jovan Jagodić iz serije Sva ta ravnica i Jagodić

Objavljeno: 19:22h

Dejan Lutkić je srpski filmski, televizijski i pozorišni glumac. Profesionalnu karijeru je započeo 1993. godine.

Dejan Lutkić je rođen 19. februara 1974. godine u Vrbasu ali je detinjstvo proveo u Kuli. Završio je nižu muzičku školu, odsek klavir a glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Stalni je član pozorišta Boško Buha.

Popularnost je stekao ulogom Ringe u filmu Ringeraja 2002. godine. Poznat je i kao mafijaš Alamunja iz televizijske serije Bela lađa i kao Jovan Jagodić iz serije Sva ta ravnica i Jagodići. Oženjen je Ljubinkom i ima dve ćerke Anastaziju i Nađu.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/dejan_lutkic

Glumac Dejan Lutkić (46) više od dve decenije je u ljubavi sa tri godine starijom suprugom Ljubinkom, sa kojom ima dve ćerke.

Dejan se sa svojom lepšom polovinom retko kad pojavljuje u javnosti, budući da ne voli da eksponira porodicu.

- Vi retko mene viđate u javnosti. Ja sa suprugom izlazim kad god mogu i kad god imam priliku. Najviše volim da provodim vreme sa svojom porodicom i sa prijateljima. Ne obitavam samo po mestima na kojima bi po nekim merilima trebalo da obitavam. Odlazim samo na mesta na kojima se osećam prijatno - rekao je Dejan u septembru prošle godine za "Blic".

Dejan Lutkić, Ljubinka Lutkić
foto: Printscreen Instagram/dejan_lutkic

Dejan i Ljubinka imaju dve naslednice - Anastasiju i Nađu, a glumac je jednom prilikom istakao da je još rano da se govori o tome da li će one krenuti njegovim stopama i otisnuti se u svet glume.

Poznato je da mnogo vodi računa o svom izgledu i redovno trenira, a njegova supruga Ljubinka u šali ume da kaže da je to redovno treniranje znak da je upao u krizu srednjih godina.

Supruga Ljubinka, koja je po zanimanju arhitekta, osvojila je njegovo srce pre više od 20 godina i važe za jedan od najskladnijih poznatih parova.

(Espreso / Blic / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.