OVA ŽENA JE U KRVNOM SRODSTVU SA SRNOM LANGOM: Njena FACA je svima POZNATA, ostaćete u ČUDU
Srna Lango, Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE

OVA ŽENA JE U KRVNOM SRODSTVU SA SRNOM LANGOM: Njena FACA je svima POZNATA, ostaćete u ČUDU

Glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu kabareom Ne znate vi šta su to aplauzi, u klasi

Objavljeno: 23:48h

Srna Lango je srpska pozorišna i televizijska glumica.

Srna je rođena 21. novembra 1971. godine u Beogradu Glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu kabareom Ne znate vi šta su to aplauzi, u klasiprofesora Predraga Bajčetića, zajedno sa Kajom Žutić, Anom Sofrenović i dr.

Prvu ulogu ostvarila je 1994. godine u seriji Srećni ljudi, a najviše uloga ostvarila je u pozorištu; najpoznatijom ulogom smatra se Sofija, u seriji Jelena, u kojoj tumači ljubavnicu tadašnjem stvarnom mužu Irfanu Mensuru. Srna ima dva sina, Aleksu iz prvog i Pavla iz drugog braka.

Srna Lango
foto: Damir Dervišagić

Glumica Srna Lango (50) oduvek je plenila svojom nesvakidašnjom lepotom. Od kako se razvele od kolege Irfana Mensura, o njenom privatnom životu malo toga se zna, međutim, ono što je sigurno je to, da se ona izuzetno vodi računa kada je njen izgled u pitanju, jer joj na njemu mogu pozavideti i duplo mlađe devojke.

Budući da je u zdravom telu obavezno i zdrav duh, dramska umetnica, koja se dokazala i kao spisateljica, kako navodi "Stori", promenila je u jednom trenutku ishranu, pomalo i trenira. Izgled Srne Lango zbog svega navedenog doveden je do savršenstva, što je bio i razlog da ona rezultate i sliku u kupaćem kostimu, koja tome svedoči, podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Prvo što su svi primetili je ravan stomak glumice koja se dva puta ostvarila u ulozi majke, a potom i njenu tamnu boju kože. Taman da se zaključi da je boju nabacila na moru u njenom duhovitom komentaru posvećenom publikumu doznalo se da je nešto drugo po sredi.

-Dobra vest je da sam bila na moru i bilo je …Uh! Loša vest je da sam se onda probudila - napisala je duhovito Srna.

Sina Irfana Mensura i Srne Lango gledaoci su imali prilike da gledaju na RTS-u u seriji "Kalkanski krugovi", gde glumi zajedno sa svojom devojkom Ivanom Zečević.

Sam Irfan svojevremeno je govorio o svom nasledniku koji je pošao njegovim stopama.

Srna Lango
foto: Dragana Udovičić

Pre godinu dana Irfan Mensur pričao je o svom nasledniku, te otkrio da je Pavle zbog snimanja zamrznuo godinu na Fakultetu dramskih umetnosti, ali da planira da se vrati i završi fakultet:

- On je upisao Fakultet dramskih umetnosti, završio je prvu godinu. Drugu godinu je zamrznuo, jer ima mnogo snimanja, ali će ove godine i sledeće nastavi sa studiranjem. Profesorka mu je bila Biljana Mašić, a ko će mu biti sledeći profesor, to ne znam, ja neću sigurno - kaže Mensur kroz osmeh.

Inače, Pavlova devojka, Ivana otkrila je za medije da njih dvoje žive zajedno u malom stanu.

Irfan Mensur
foto: Damir Dervišagić

- Apsolutno. Išlo je prirodno, sve kod nas ide prirodno. Kako nas je život vodio, tako smo i odlučivali. Sve je iz ljubavi. Traje dve godine i dva-tri meseca. Volimo da trošimo pare na dobru klopu, ali sve je isto kao i ranije - rekla je mlada glumica.

Upoznali su se kada su upisali fakultet, a zatim su zajedno igrali u seriji "Grupa", što ih je dodatno zbližilo.

Pavle Mensur
foto: Damir Dervišagić

- Sreli smo se na Fakultetu dramskih umetnosti. Onda nas je spojila "Grupa" i počeli smo da se družimo. To bi u nekoliko reči bio neki kratak istorijat naše ljubavi - objasnila je Ivana u intervjuu za "Kurir".

Njena majka je Dunja Lango koja je bila jedna od najboljih voditeljki nekadašnje Jugoslavije. Srnu i njenog brata Istoka dobila je sa drugim suprugom, novinarem Milanom Milićevićem Langom, koji je preminuo 1994. godine.

Radila je kao spikerka i voditeljka informativnog programa, kao i kulturno-zabavnog programa RTS-a. Vodila je televizijske prenose muzičkih festivala, kao i kvizove u čiju je realizaciju učestvovala i kao saradnik.

Bila je predstavnica voditelja JRT-a sa svojim programom, na Osnivačkoj skupštini voditelja sveta u okviru internacionalnog TV festivala, u Monte Karlu, 1977. godine. Vodila je, a zatim i uređivala evrovizijske emisije. Na RTS-u je radila do juna 1999. godine, kada je otišla u penziju.

(Espreso / Blic / Kurir /RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.