"ČIM MI SPOMENE OVO, ODMAH MI BUDE LOŠE": Muškarac izneo ŠOKANTNE STVARI iz PROŠLOSTI svoje DEVOJKE
Foto: Profimedia

AIUUU

"ČIM MI SPOMENE OVO, ODMAH MI BUDE LOŠE": Muškarac izneo ŠOKANTNE STVARI iz PROŠLOSTI svoje DEVOJKE

Često to proizlazi iz povređenosti u prethodnoj vezi i možda će vam trebati terapija da biste se nosili s tim

Objavljeno: 21:47h

–Moja ljubomora stoji na putu između mene i moje devojke. Toliko sam ljubomoran na njenu prošlost da ne mogu, a da je ne ispitujem. Mrzim se što to radim, ali ne mogu da prestanem. Ja imam 34 godine, a ona 32. Zajedno smo devet meseci i pre smo bili dobri prijatelji. U našim godinama normalno je da smo oboje imali ljubavnike, pa ne razumem zašto se toliko brinem zbog njih – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Rasprava, Svađa
foto: Profimedia

No, ako spomene bivšeg, njemu je odmah loše. Mora da zna svaki detalj, što nju uzrujava, a na kraju se oseća bezvredno. Ona je divna osoba, pa stvarno ne želi da uništi stvari i izgubin je, ali boji se da će je njegova ljubomora oterati.

1 / 4 Foto: Profimedia

– Ona je osoba koju volite zbog svih njenih iskustava koja su je oblikovala, ali ljubomora nije racionalna. Često to proizlazi iz povređenosti u prethodnoj vezi i možda će vam trebati terapija da biste se nosili s tim. Ne možete promeniti prošlost. Morate se usredsrediti na sadašnjost i zajedničku izgradnju budućnosti. Recite joj da želite promeniti i poboljšati vaš odnos – odgovorila mu je Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.