OVA ŽENA JE MAJKA MILENE RADULOVIĆ: Nećete moći da poverujete DA JE TO BAŠ ONA (FOTO)
Milena Radulović, Foto: Nemanja Nikolić

niko ne zna

OVA ŽENA JE MAJKA MILENE RADULOVIĆ: Nećete moći da poverujete DA JE TO BAŠ ONA (FOTO)

Prvu televizijsku ulogu ostvarila je u seriji „Jedne letnje noći“ koja je premijerno prikazivana tokom 2015. godine na RTS-u

Objavljeno: 18:08h

Milena Radulović je srpska pozorišna, filmska i televizijska glumica, prepoznatljiva po ulogama u serijama „Pet“, „Besa“ i „Državni službenik“, te filmu „Balkanska međa“. Rođena je 29. januara 1995. godine u Beogradu. Živi i radi u rodnom gradu. Prvu televizijsku ulogu ostvarila je u seriji „Jedne letnje noći“ koja je premijerno prikazivana tokom 2015. godine na RTS-u. Usledila je glavna uloga u dečjoj TV seriji „Svemirska princeza“, te manja uloga u američkom filmu „An Ordinary Man“. Tokom studija je počela samostalno da uči ruski jezik, a to znanje joj je mnogo pomoglo u projektima u kojima je učestvovala tokom dosadašnje karijere. Milena takođe uživa u skijanju i ronjenju, ali kaže da joj je nedostajalo discipline kako bi se profesionalno bavila sportom.

Milena Radulović
foto: Insatgram printscreen

Prvu televizijsku ulogu Milena je dobila još tokom studija. Tumačila je Lolu Branković u TV seriji Ivana Stefanovića „Jedne letnje noći“ koja je premijerno emitovana tokom 2015. godine Prvoj TV. Reč je o projektu nastalom po motivima romana „To je bilo jedne noći na Jadranu“ književnice Milice Jakovljević, poznatije po pseudonimu Mir Jam. U kratkom filmu Miloša Čolića pod nazivom „Sad ja snimam“ Milena je tumačila Sofiju, dok su ostale uloge igrali Dragan Sekulić, Joakim Tasić, Vladimir Gvojić i drugi.

Radio Televizija Srbije (RTS) je krajem februara 2015. godine počeo s emitovanjem serije za decu pod nazivom „Svemirska princeza“ u kojoj je Milena igrala Princezu Hilf Zi Ho. Reč je o zabavnoj priči o prijateljstvu, porodici, tinejdžerskim ljubavima i svim problemima odrastanja, a namenja je mlađim tinejdžerima i njihovim roditeljima.

1 / 4 Foto: ATA IMAGES

Sa Gordanom Kičićem, Borisom Milivojevićem, Tamarom Krcunović i drugima je 2018. godine snimila komediju „Patuljci sa naslovnih strana“ koju je napisao i režirao Milorad Milinković. U rusko-srpskom akcionom filmu „Balkanska međa“ („Балканский рубеж“) reditelja Andreja Volgina Milena je tumačila glavnu žensku ulogu Jasnu Blagojević. Priča je inspirisana istinitim događajem na Kosovu i Metohiji tokom 1999. godine. Film je u Srbiji premijerno prikazan 19. marta 2019. godine, dok je u Rusiji objavljen dva dana kasnije.

Milena Radulović
foto: Instagram printscreen

Od marta 2019. godine Televizija „Superstar“ emituje kriminalističku seriju „Državni službenik“, oja predstavlja ogranak serije „Ubice mog oca“. Milena igra mladu analitičarku dok su glavne uloge poverene Nebojši Dugaliću, Milanu Mariću, Žarku Lauševiću i drugima. Autori serije su Predrag Gaga Antonijević i Dimitrije Vojnov, a prva sezona je privukla pažnju publike, ne samo u Srbiji, nego i u regionu. Saradnja sa ruskim glumcima i režiserima pomogla joj je da dobije priliku da karijeru gradi i u Rusiji. Već 2019. godine Milena je u Rusiji snimila naučno-fantastični horor triler „Kolskaya sverhglubokaya“, u režiji i po scenariju Arsenija Sjuhina.

Milena Radulović
foto: Insatgram printscreen

Njena majka je bivša profesionalna plivačica, a učestvovala i na Svetskom prvenstvu za veterane u Južnoafričkoj Republici. Evo kako ona izgleda:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.