POBESNELA NA MUŽA JER JE MISLILA DA JE IGNORIŠE: Usledio je neviđeni ŠOK kada je shvatila šta se dešava (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/bonniec17

užasno

POBESNELA NA MUŽA JER JE MISLILA DA JE IGNORIŠE: Usledio je neviđeni ŠOK kada je shvatila šta se dešava (VIDEO)

Porodica ni nakon nekoliko meseci ne može da se oporavi od šoka

Objavljeno:

Boni Koldvel sa Novog Zelanda podelila je na TikToku svoju tešku priču, navodeći da je mislila da je njen muž samo imao mamurluk nakon što je otišao u noćni izlazak sa prijateljima, ali je bila užasnuta kada je saznala da je poginuo u čudnoj nesreći.

Ona je priznala da se ponašala, kako kaže, kao g*vno jer je bila ljuta što joj nije odgovarao na poruke, ni ne pomišljajući da je čovek mrtav, prenosi Wales Online.

Boni je kasnije objavila video snimak u kojem je objasnila kako su se odvijali događaji te noći.

Nesreća
foto: Printscreen/TikTok/bonniec17

– Moj muž Met je otišao u grad nekoliko sati udaljen od mesta gde živimo da gleda ragbi utakmicu sa drugovima. Razgovarala sam sa njim te noći u ponoć telefonom. Bilo je zaista lepo što smo razgovarali, ali očigledno nisam znala šta će se desiti. Probudila sam se sledećeg jutra i poslala sam mu poruku samo da kažem: “Dobro jutro, volim te, nadam se da si se lepo proveo, jedva čekam da te vidim večeras”, a on nije odgovorio, što mi je bilo pomalo čudno. Pomislila sam da je verovatno sinoć više popio i da je mamuran, pa ne odgovara – napisala je Boni.

Tek nakon nekoliko sati bez odgovora, ženi je bilo sumnjivo i počela je da oseća da se nešto čudno dešava.

@bonniec17 I will miss you for the rest of my life ? #i ♬ see you later (ten years) - Jenna Raine

Posle nekoliko sati dobila je poruku od Metovog brata da hitno dođe do njega.

U strahu od najgoreg, Boni je istrčala iz kuće i otišla do devera, gde je već bila prisutna policija. Tada su joj rekli da joj je muž preminuo.

– Bili su pripiti, a Met je otišao niz obalu do toaleta. Nije shvatio da je na ivici obale i samo je pao pravo dole i poginuo. Ne znamo da li se sapleo ili je samo sleteo sa ivice, ali je gledao u svoj telefon jer je telefon pronađen licem nagore i još uvek svira. Bila je to zaista užasna nesreća koju, nažalost, niko od nas nije mogao da spreči – kazala je Boni.

Osam meseci nakon smrti njenog muža, Boni je rekla da su ona i Metovi voljeni “svi dobro koliko mogu trenutno da budu “.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.