"DODIRIVALA ME JE SVUDA PO TELU": Pohotna KOLEGINICA naskočila na NJEGA, ovo sa ŽENOM nije DOŽIVEO
Foto: Profimedia

OPALA

"DODIRIVALA ME JE SVUDA PO TELU": Pohotna KOLEGINICA naskočila na NJEGA, ovo sa ŽENOM nije DOŽIVEO

Dvoje kolega su po struci IT stručnjaci i zajedno su radili na jednom projektu oko 6 meseci

Objavljeno: 20:18h

Iako je porodičan čovek koji je u braku duže od decenije i u ranim je četrdesetim godinama života, a pored sebe ima i dvoje dece, jedan muškarac je u ispovesti za britanski "San" otkrio kako je imao uzbudljivo iskustvo sa koleginicom. Ta afera je u njemu, kako je priznao, probudila davno uspavane osećaje.

Dvoje kolega su po struci IT stručnjaci i zajedno su radili na jednom projektu oko 6 meseci. Budući da su imali stroge rokove koje je trebalo ispoštovati, rad na projektima zahtevao je i noćni angažman. Muškarca je, kako je priznao, koleginica odmah privukla svojom ljupkošću, duhovitošću i pameću. Pošto je devojka verena i uskoro bi trebalo da se uda, njen kolega nije polagao nikakve nade da bilo šta kod nje pokuša jer je mislio da je nezainteresovana.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Što smo više radili, to smo se više zbližavali. Na kraju smo često odlazili na ručak i svratili bi u neki pab na putu do kuće. Uvek bi prošla pored mene i u prolazu dodirnula ruku ili nogu, ali sam to pokušavao da ignorišem - prisetio se on.

Međutim, ona nije dugo čekala da preduzme konkretne korake. Jednog dana je iskoristila priliku i pratila svog kolegu do ostave gde je on ručao. Budući da je sedeo ona ga je opkoračila i počela da ga ljubi, rekavši kako to čeka nedeljama i umire od želje za njim.

Seks
foto: Profimedia

Muškarac se, naravno, nije protivio, pa joj je rekao da nema potrebe da se izvinjava. Iskoristio je priliku da ubrzo izađu i u pravi izlazak, iskoristivši priliku dok njen verenik nije bio tu.

- Voleo bih da izađem sa njom, al ne znam kako će to završiti. Uostalom, imam i ženu - rekao je on u ispovesti.

Seks
foto: Profimedia

Međutim, on je otkrio i drugu stranu priče. Iako on analizira ono što je uradio i kako bi to moglo da završi, objasnio je da je i njegova 38-godišnja supruga imala pre aferu koju joj je on oprostio zbog dece. Ipak, bliskost među njima je nestala i on tvrdi kako nikada neće imati strast i ljubav kao što su imali pre nego što ga je prevarila.

- Nikad nisam mislio da ću je prevariti nakon boli koju mi je nanela - zaključio je on.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.